Muusani

caroline3.jpg

Tyyli muusani Caroline de Maigret on taas ollut New Yorkin muotiviikoilla näyttämässä iloiselta. caroline2.jpg

En oikeastaan tiedä miksi pidän Carolinesta niin paljon, hän ei ole mitenkään erityisen paljon tyylikkäämpi kuin muut, eikä pukeudu kovin jännittävästi tai edes aina super chic:isti. Luulen, että juju piilee hänen iloisessa olemuksessaan, hän vaikuttaa huolettomalta ja käyttää usein samoja vaatteita uudestaan ja uudestaan. Aina nähdessäni Carolinen (kuvassa, emme valitettavasti ole ystäviä) mieleni rauhoittuu, ajatukset selvenevät ja vanhat koinsyömät vaatteeni alkavat taas näyttää kivoilta. Kuka nyt mitään uutta tarvitsee kun farkuissa, T-paidassa ja jakussa voi näyttää näin hyvältä: 

caroline-de-maigret-1-596x894.jpg

Ja hänen hiuksensa ovat to die for. Luulenkin, että tässä tapauksessa the macig lies in the hair – hänen hiuksensa saisivat minkä takansa säkin näyttämään erittäin hienostuneen rennolta. Täydellinen asuste. Harkitsen nyt vakavasti otsatukan leikkaamista (ja pidennyksiä….?). Caroline ja hänen hiuksensa taitavat myös erittäin hyvin suosimani baggy-pukeutumisen:

Caroline_De_Maigret-Street_Style-Dior-Paris_Fashion_Week-1.jpg

caroline-de-maigret-for-madewell-7.jpg

Ah, idolini! Nyt inspiroiduin paketoimaan hiukseni johonkin erittäin ravitsevaan avokadonaamioon, jotta ne kiitollisina kasvaisivat nopeasti pitkiksi ja yhtäkkiä kuin taikaiskusta tulisivat paksummiksikin. 

Ekat kuvat täältä, toka täältä ja vika täältä ja täältä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *