Sunday wisdom

Neneh_Cherry_13.jpg

”Oma ulkonäkö on kuin pieniä matkamuistoja elämästä. Mielestäni on outoa, että ihmiset tekevät kauneusleikkauksia, aivan kuin he yrittäisivät pyyhkiä pois osan itsestään.”

50 vuotta juuri täyttänyt Neneh Cherry puhui viisaita Ruotsin Ellen maaliskuun numerossa (sitaatti on minun vapaasti suomentama).

Juuri nyt uskaltaisin luvata, että en koskaan asettuisi leikkauspöydälle, mutta mistä sitä tietää, minkälaisia outoja ajatuksia pääkopassa alkaa muhia kun ensimmäiset rypyt ilmestyvät ja kaikki mediassa esiintyvät vanhemmat naiset näyttävät jämähtäneen 35-vuoden ikään. 

Silloin toivon, että pidän nämä viisaat sanat mielessäni. Ei ole hävettävää näyttää siltä, että on elänyt.

 

Kuva on muuten Neneh Cherryn ekan albumin kannesta vuodelta 1989, jonka nerokas nimi on Raw Like Sushi. Siinä titteli, jonka toivoisin, että olisin keksinyt itse. Kuvan on stailannut legendan statuksen savuttanut stylisti ja korutaiteilija Judy Blame, joka 80-luvulla ammensi inspiraatiota punk-estetiikasta ja oli itsekin punkkari. Neneh:n ja Blamein blingiä, urheiluvaatteita ja raakaa asennetta yhdistelevä tyyli oli super kuumaa kamaa 80-luvulla ja edelleenkin lukuisat naisartistit imevät siitä vaikutteita. Enkä yhtään ihmettele, kukapa ei haluaisi samanlaista kick ass asennetta?

hyvinvointi mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *