Today’s inspiration

Loewe-SS15-New-Campaign-Image_Beach.jpg

Tänään haikailen rannalle ja hämmästelen kuinka freessiltä Steven Meiselin kuva vuodelta 1997 näyttää (tribaalitatuointia lukuun ottamatta. Milloinkohan ”iroonisten” tribaalitatuointien hetki koittaa? Tai ehkä niitä otetaan jo?). Mustat uikkarit kiinnostavat ja muutenkin hillitty väriskaala tuntuu virkistävältä. Mallien cool n’ bored asenne huvittaa myös. 

J. W. Anderson on astunut perinteikkään, nahkalaukuistaan tunnetun, espanjalaisen muotitalo Loewen puikkoihin, ja laman hengessä hän päätti säästää kampanjakuluissa käyttämällä uudelleen Meiselin Vogue Italiaan räpsimiä kuvia. No ei, eiköhän Meisel perinyt uusiokäytöstä sievoisen summan.

Ja onhan tämä ihanan radikaali ja raikas idea Andersonilta – laukkumerkkien mainokset tuppaavat usein olemaan melkoista tuote-esittelyä, joissa malliparan (tai kuuluisan näyttelijättären) päälle ripustetaan röykkiö superteräviksi photoshopattuja kasseja (että kaikki detaljit ja logot varmasti näkyvät!). Näissä kuvissa ei näy Loewea mailla halmeilla, mikä tekee tunnelmasta hurmaavan absurdin. Lopullisissa mainoskuvissa Vogue-kuvat ovat saanneet parikseen laukkukuvan, eli kyllä niitä laukkujakin esitellään, ei Anderson ihan villiksi heittäytynyt. 

Uutinen täältä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *