Törppö

Multa kysyttiin tänään haluanko olla enää yhteyksissä =ystävä. Kysymys tuli vähän puun takaa,kun kuitenkin olen ollut kysyjän kanssa ihan normaalisti tekemisissä.

Kun kerroin viestittelyn , hieman normaalia vähäisemmän, määrän johtuvan jo viikon kestäneestä flunssapöpöstä ja jouluvalmisteluista (kätevä emäntä tekee kaikki laatikot ja lahjat itse), sain vastaukseksi  että olen törppö.

Kun sanoin että törpöksi kutsuminen on melko loukkaavaa hän ilmoitti että se on hellittelynimi ( sanan määritelmiä mm.tyhmä, alituinen epäonnistuja, hölmö jne) ja totesi että ”ehkäpä me ei toisiamme ymmärretä  kun itsesi noin tosissasi otat. Minä pidin sinusta.

Tuossa vaiheessa oli enemmän kuin _mitä_vittua_ juuri_ tapahtui_ olo. Mistä nyt tuulee? Mitä helvettiä olen tässä parin päivän aikana tehnyt tai jättänyt tekemättä? 

Keskustelu jatkui ja lopulta tämä ihminen kysyi mitenkä hän on loukannut.Ei ymmärtänyt vaikka kuinka olin selittänyt miksi.Vetosi ikäänsä sanoen että tähän ikään hänelle ei tule kukaan sanomaan mitä saa sanoa, sorppa, ja  eiköhän tää ollut tässä.

Ja kaikki alkoi siitä että hän kysyi haluanko olla enää ystävä kun en viestittele niin usein.

Joulun ajan oli hiljaista, pidin tarkoituksella ”radiohiljaisuutta” koska toinen osapuoli ei selkeästi ymmärtänyt että oli loukannut – ei sitä viitsi ihan ehdointahdoin riidelläkään. 

No, edellispäivänä se taas alkoi. Olin mäntti, törppö joka aliarvioi muita. En kuulemma kuuntele.

”Pistä huilu laulamaan ja etsi joku jota et aliarvioi” oli yksi monista lauseista.

Melko kovaa on tuullut kun en vieläkään ymmärrä mistä tämä vittuilu on saanut alkunsa. Ei auttanut kyselyt onko sulla jostain paha olla.

Kun sanoin että tämä asia pitää selvittää, ettei tästä vaan jatketa ennenkun hän on ymmärtänyt loukanneensa niin vastaus oli ettei hän mitään sellaista ole sanonut.

Pyysin skrollaamaan viestejä ylöspäin, että siellä ne kaikki ovat.

Pistin kuulemma sanoja hänen suuhunsa.

Kun lopulta kysyin onko hänellä vaikeuksia luetun ymmärtämisessä, vastaus oli ”ei tarvitse ruveta ilkeilemään”.

Huokaus.

On todellakin totta että myrkylliset ihmiset on poistettava elämästä.

 

 

 

 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (1)
  1. Toi oli kyllä tai ei -kysymys. Olisi kannattanut vastata kyllä tai ei.

    Mutta taisi se asia selvitä loppujen lopuksi 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *