Tapaus Hunksit

Piiri pieni pyörii pikkukaupungin miesmarkkinoilla, joten kekseliäinä naisina, puhumattakaan toiveikkaina, pakkasimme kimpsut ja kampsut autoon ja suunta kohti uusia ympyröitä. Musiikin pauhaessa ja vauhdin kiihtyessä sataan, vapauden tunne on uskomaton. On jotain mitä odottaa, perhosia vatsassa ja odotukset korkealla tulevasta villistä illasta.

Emme kuitenkaan ihan niin rohkeita olla, että ilman tietoa majoituksesta matkaan olisimme lähteneet. Fiksuina naisina olimme varanneet yhteisen hotellihuoneen meille. Olimme päättäneet tavata ihanat hurmaavat Pohjanmaalaiset kaverukset joihin ihastuisimme aivan palavasti ja itsestään selväähän olisi, että nämä hurmaavat otukset haluavat meidät!

Baari piti lupauksensa ; tunsimme olevamme kauniita ja rohkeita ja niin suosittuja. Hurmaavia otuksia, joiden oli tarkoitus saada sukat pyörimään jaloissa, ei vaan näkynyt. Kunnes poistuessamme baarista ja miettiässämme minne suuntaan lähteä kävelemään saadaksemme iltapalaa, seuraamme lyöttäytyi kaksi ”opasta”. Hurmaavaako? Hmm.. ainakin mieleenpainuvaa.

Ruuat kainalossa marssimme hotellia kohti miettien miten kohteliaasti ajaisimme nämä hurmurit tiehensä. Mutta miehet olivatkin askeleen meitä edellä ja olivat häätäneen kuskinsa itsevarmoina pois ja olivat ilman yösijaa. Hekin olivat muualta. Että se siitä paikallisista sitte.

No rohkeina mimmeinä päätimme pärjätä tässäkin tilanteessa ja vietimme nelistään huoneessa aikaa ruokaillen yhdessä. Huoneessa oli se huono puoli, että siellä ei ollut parveketta. Jouduimme Millan kanssa hipsimään monta kerrosta ihan katutasolle tupakoimaan ja pohtimaan nukkumisjärjestelyjä.

Palattuamme huoneeseen yllätys oli melkoinen, huoneessa odotti kaksi alastonta miestä sängyillä makaamassa. Kysymys ei toki ollut siitä, että he olisivat toistensa iloksi riisuuntuneet vaan tämä Hunks esitys oli ihan meille suunnattu.  Koska näky oli jonkinverran erilainen Hunkseihin verrattuna, sain ilmeisesti tästä syystä raivokohtauksen ja miehet joutuivat äkkiä lattialle patjalle nukkumaan. Aamulla miehet häipyivät vähin äänin, meidän esittäessä nukkuvaa. Ollaanpa taas yhtä ja kahta mieskokemusta rikkaampia. Rikkaampia vai köyhempiä?

MERITA

suhteet parisuhde rakkaus sinkkuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *