automerkkien aatelimiehet

”Mies ja sen pyhä lehmä” toteaa Ellukin Kumman kaa- sarjassa. Senpä vuoksi hoksattiin eri yhteyksiä miehen ja hänen menopelinsä yhteydestä valitsemaansa puolisoon, sikäli mikäli sellainen sattuu olemaan..

Volvo: Volvomies on tyypillisesti tehtaassa töissä. Hän on mukavuuden haluinen ja hänellä on erittäin läheiset välit äitiinsä. Volvomies rakastaa autoansa yli kaiken. Hän tuunaa ja puunaa autoansa hellin käsin, samoin hän kohtelee myös naistaan. Hän valitsee volvonsa sekä naisensa vuosimallin hyvin tarkkaan. Hän valitsee huolella värin ja koon.  Volvomies pitää huolta autostaan, sillä hän on ostaessaan aikonut pitää volvonsa useita vuosia vaihtamatta sitä kovinkaan helposti uuteen. Sama pätee hänen naiseensa, volvomies haluaa pitää naisestaan hyvää huolta, ja uskoo tämän olevan puolisona elämänsä loppuun asti. Harmittavasti volvomies on usein liian kiltti ja joutuu helposti nuolla näppejään pidemmällä tähtäimellä, mutta se ei volvomiestä kauhean helposti lannista, sillä onhan hänellä sentään uskollinen volvonsa, joka ei häntä jätä. Silloin kun volvomies päättää vaihtaa autonsa uuteen, hän on valmis löytämään myös uuden rakkauden. Mutta merkkiuskollisena valitsee seuraavaksikin automerkikseen tutun ja turvallisen volvon.

 

Saab: Saabimies on merkkiuskollinen ja uskollinen myös naiselleen. Saabimies saattaa vaihtaa autonsa uudenpaan versioon, ja joutuu joskus vaihtamaan naisensakin, mutta ei sen vuoksi, että olisi itse valinnan tehnyt. Sillä saabimies ei petä koskaan. Saabimies ei jätä koskaan. Saab kestää pakkasetkin ja lähtee käyntiin säällä kuin säällä, samoin saabimies kestää naisensa oikkuilut ja pakkaset kuin mies. Saabimies rakastaa autoaan ja naistaan ja pitää tästä hyvää huolta. Mutta on itse välillä yhtä hankala kuin autonsakin. Saabimiehen naisen on osattava lukea tätä miestä rivien välistä, sillä ulkonäkö voi pettää. Luulet saavasi lujarunkoisen miehen, mutta joskus pohja saattaa ruostua. Mutta ei hätää, suhteen saa hitsattua kuntoon kun ymmärtää, että tyhjäkäynti ei saa olla saabin ääntä lujempi.

 

Audi: Audimiehiä tunnetaan muutamiakin, mutta heitä yhdistää raha tavalla tai toisella, audimies on yleensä hyvissä töissä tai vaihtoehtoisesti perinyt rahaa. Audimiehelle on tärkeää auton ulkonäkö ja sen tuoma status. Audimies toivoo salaa olevansa jonkunlainen naistenmies. Hän näkee mielessään kun hän karauttaa ratsullaan parkkipaikkaan ja nousee hidastetuin elkein autostaan ja korjaa aurinkolasejaan ja siirtää ohimoltaan hiuksiaan samalla nuorten kauniiden naisten katsoessa häntä minihamostensa puristaessa pakaroita. Mutta tämä on vain haavetta. Vain Cheek pystyy siihen urheiluautollaan. Mutta audimies saa haaveilla, mikäs sen kieltää. Mutta oikeassa elämässä audimies on valinnut puolisokseen aluksi kiltin naisen, joka tosin muuttuu ajan myötä kamalaksi äidiksi heidän lisääntyessään. Pikkuhiljaa nainen ottaa miehenkin yhdeksi lapsekseen ja painaa tossunsa alle tiukasti tuon itsestään liikoja luulevan miesparan. Ihan oikein, siitäpä sai, ja ettei liian kivaa olisi, niin kohta mies itse huomaa ajavansa vaimonsa pienellä kauppakassilla lapset takapenkillä kiljuvina prismaan vaippaostoksille ja takaisin vaimon porhaltaessa tukka suorana Audilla bisneksistä bisneksiin.. Raha ratkaisee 😉

 

Kuplavolkkari ja Fiiat: Tällaisen auton omaava mies on tossumies, kierrä kaukaa!

 

Bemari ja mies: Bemari on kyrvän jatke, No näinhän sitä sanotaan, Mies, joka ostaa bemarin, kaipaa rinnalleen itseään nuorempaa naista, mielellään isopovista blondia. Bemarimiehellä todellakin taitaa olla pikkuruinen muna housuissaan, koska tuntee itsensä jotenkin epävarmaksi ja vähäpätöiseksi ja tuntee tarvetta esitellä muille egoansa kohottavaa naistaan. Naisen saamiseksi hän tarvitsee siis bemarin, koska jostain syystä juuri vähän tyhmemmän oloiset naikkoset menevät tähän halpaan ja nousevat kyytiin… Toisaalta joku nainen voi olla niin fiksu, että omasta puolestaan käyttää bemarimiestä vaan kuskina päästessään paikasta a paikkaan b. Mikäs siinä, hyöty puolin ja toisin. Siinä saakin bemarimiehet nyt pohtia tosissaan, että onko nainen ihastunut vain autoon vai heihin itseensä, koska ilmeisesti ei ainakaan kuitenkaan miesten isoihin varustuksiin???

 

Toyota: Karvanopat, basso, seeprakuosiset penkit ja kymmenen eri hajuista wunderbaumia ripustettuna ympäri kaaraa. Kuulostaako tutulta? Yhdistätkö tähän nuoren farkkutakkisen vasta ajokortin saaneen nuorukaisen, jolla naamaan on vasta alkanut kasvaa viiksihaiventa. Kyllä, niin mekin. Toyota on siitä jännänmerkkinen auto, että se on pysynyt keskuudessamme hyvin pitkään. Useinmiten jopa sama auto saattaa kestää isältä pojalle. Mikäs siinä, Toyotamies kun pitää auton rassaamisesta. Toyotamies ruuvailee mielellään autoaan niin usein kun mahdollista ja koluaa mielellään kaikki romuttamot läpi etsiessään osia. Autoa ruuvataan lähinnä huvikseen, vaikkei autossa olisikaan mitään vikaa, Ja auton ikääntyessä kuskin mukana, karvanopat häviävät pikkuhiljaa hansikaslokeroon ja wunderbaumien määrä vähenee puoleen, ehkä jopa seeprakuosi saa kyytiä ja tilalle tulevat kolmekymppisen toyotakuskin ankeanharmaat kuosit. Basso ei muutu mihinkään, ääntä pitää olla. Kova TUM TUM TUM- äänestä tunnistaakin toyotakuskin kaukaa. Toyotamiehet ovatkin usein juoppokuskina ystävilleen, sillä toyotamies ei useinkaan ehdi itse juoda alkoholia, koska silloinhan hän ei voisi ajaa autoaan, useinmiten toytotakuski ei saa naista pitkään suhteeseen. Joskus jopa lyhyet suhteetkin voivat tuottaa hankaluuksia. Se johtuu usein siitä, että toyotamies on hyvin marttyyrimäinen, itseäänsäälivä, äidin helmoissa pyörivä aikamiespoika. Toyotamiehet ovat kumminkin kilttejä, että jos haluaa kiltin autoja itsekorjaavan miehen, niin valitse toyotamies. Kannattaa ehkä kuitenkin odottaa, että mies pääsee omilleen ensin, eli ehkä 40-50 vuotiaana. 

 

Mersu: Jaa a mistäköhän alottas. Vaikka siitä, ettei tästä tarvi juurikaan mainita mitään, mutta sanotaanko näin että mersumiehellä ei yleensäkään oo rahaa (ainakaan omaa rahaa, joko firman, valtion tai pankin rahaa saattaa löytyä) Ja köyhimmät heistä uskottelevat itselleen, että ovat edelleen cooleja ilmestyessään ravintolan eteen 80-luvun dieselmersullaan. Mersumies pukeutuu hyvin, niillä on valtion, pankin tai firman rahoilla ostetut paitapuserot solmioineen päivineen. Naisiaan( useita siis samanaikaisesti) mersumiehet kohtelevat hyvin. Kuka ikinä hänellä onkaan sillä hetkellä kyydissään, tuntee olevansa miehen ainoa prinsessa ja oikea rakkaus, mutta näin ei ole. Mersumies pettää ja mersumies jättää. Jopa 80-luvun mersulla köröttelevät miehet onnistuvat kuin ihmeen kaupalla hankkimaan itselleen useita naisia,Tässä vaiheessa hänkin saattaa tulla jätetyksi, kun nainen huomaa auton olevan ainoa kulkupeli. Tässä kohtaa mies marssii firmaan, pankkiin tai valtion konttoriin ja hankkii itselleen uudemman mersun, luultavasti farmarin vaikuttaakseen tasapainoisemmalta ja aikuisemmalta. Mersumiestä ei suositella kenellekään, joka haluaa vakavan parisuhteen. Mersumies on mitä mainioin seuramies ja reksvisiitta mahdollisiin luokkakokouksiin, sillä hän osaa käyttäytyä seurassa. Juhlakalusta on siis hyötyä tässä tapauksessa, mikäli kyseessä ei ole se vanhempi 80-luvun dieselmersu. 😛

 

Ford: Fordimies on henkeen ja vereen fordimies. Kaikki kunnia T-mallin Fordille, kannattajia löytyy edelleen. Fordinsa lisäksi Fordimies kiillottaa myös itseään. Aivan, hän kiillottaa itseään, hän puunaa, nyppii, kuorii, rasvaa, höylää, on parturien vakkariasiakas, omistaa enemmän erilaisia rasvaputiloita, kuin me naiset yhteensä ja käyttää niitä säännöllisesti. Voitte siis kuvitella, ettei häntä ei kiinnosta kohdella naisia naisina, vaan hän on itse melkoinen nainen. Tämä ei tarkoita, että fordimies olisi homo. Hän kyllä haluaa naista, mutta hän haluaa että nainen kohtelee häntä kuin kukkaa kämmenellä. Häntä tulee palvoa, häntä pitää kehua, hän on mielestään erittäin hyvä ellei täydellinen. Fordmies rakastaa puhua itsestään. Jos näin ei käy, nainen saa sen tuta. Fordmies heittäytyy melkoiseksi draamakuninkaaksi saadakseen kaiken omasta mielestään ansaitsemansa huomion, jos ei hyvällä niin pahalla. Fordmiehellä on tunteet, joita kukaan tai mikään ei saa loukata, ja jos joku erehtyy loukkaamaan, niin fordmies pohtii kauan ja hartaasti, mikä meni vikaan, koska itsessähän hänessä ei ole vikaa, vaan vika on muissa. Fordmies on myös tarjousten perässä ajeleva, mitä ikinä saa hongkongista supermarkettia halvemmalla, niin siellä fordmies vinguttaa visaa. Ei Fordmies kokonaan ole läpimätä kuin autonsa, vaan hänestä löytyy todellinen herrasmies, hän kyllä auttaa ystävää hädässä, mutta muistaa muistuttaa siitä ikuisesti kuinka HÄN silloinkin teki niin ja näin…. Ota Fordmies, jos olet vasta eronnut, sillä hän tulee tarjoamaan lohduttavaa olkapäätään vaikka väkisin. Koska nannaa hänen sielulleen on toisen särkynyt sydän.

 

Autotietous loppuu nyt tähän, Kiitos ja näkemiin 🙂

MILLA JA MERITA

suhteet rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *