Ihastunut nainen tai kaksi

Ihastuneet ystävykset haitallista ympäristölle vai ympäristö haitaksi ihastumiselle???

Päätimme pitää bileet, kutsuimme kavereita kokoon ja hommasimme asiaan kuuluvat tarjoilut ja musiikit, ja siellä kaikilla oli niin mukavaa… vai oliko sittenkään? Meillä ainakin, uppouduimme keskustelemaan keskenämme The Manista ja Possusta eli suurista ihastuksista. Vieraat olivat suureksi häiriöksi ja haitaksi, jouduimme pelaamaan ja puhumaan heidän kanssaan heidän lapsistaan, harrastuksistaan ja autoistaan ym tylsästä. He eivät halunneet kuulla meidän ihastuksistamme jatkuvasti. Kuinka niin muka tylsää? Nehän olivat senkin päivän tärkein aihe. Mitä The Man sanoi tai teki, mitä Possu siihen tokaisi vastaan, miten he käyttäytyivät meitä kohtaan unohtamatta kuinka IHANIA he todella olivat. Mikä siinä oli muka väärin, että sulkeuduimme puhelimien kanssa keskustelemaan ihastuksiemme kanssa? Eikö muka saa rauhassa sipistä vieraitten aikana? Eikö muka oo täysin loogista häipyä muualle kesken hyvän illan? Ja etkojen päätteeksi kieltäytyä lähtemästä baariin tanssimaan? Huolimatta siitä, että näin oli sovittu, ennen tiettyä ihanaa puhelua. Miksi muka vieraat loukkaantuivat käytöksestämme? Kummallisia vieraita. Saivathan he pizzaakin. 

Festarireissu?  Mikä siinä on muka erikoisen kauheaa, että emme lähdekään festareille kavereitten kanssa, vaan kieltäydymme viime hetkellä syystä, että omat pikku kultamme olivatkin palanneet aikaisemmin omalta reissultaan ja pyytäneet meitä viettämään loppujuhannuksen heidän kanssaan? Haittaako se, jos kuskikin on hommattu kaukaa ja odottaa ulkona pihalla auto valmiiksi pakattuna?

Baari-ilta? Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää jos tunnin baarissaolon jälkeen haluaa lähtee ”kotiin” kesken illan? Haittaako se. että kolmas ystävämme jää yksin baariin? Miksei se muka halunnu tulla ihastuksiamme tapaamaan? Kyllä häntä pyydettiin.

Autoilu? Onko kikattaminen kielletty autossa? Miksei muka saa puhua ihastuksistamme koko automatkan? Miksei saa kuunella musiikkia, joka liittyy heihin? Miksei saa näpytellä puhelinta koko ajan? Ja puhua siitä, jos kuitenkin käännyttäisiin takaisin, milloin milläkin verukkeella?

Kaverit? Miksei me saada enää kutsua kenenkään synttäreille, tai muuten vaan kahville tai bileisiin? Miksei kukaan enää tuu kun niitä pyydetään meidän bileisiin? Mitä me muka ollaan tehty? Onko ihastuminen muka kiellettyä? Miksi kaikki muut kutsutaan juhliin, joista meille ei avoimesti kerrota? Mikä niissä on niin salaista? Miksei meitä enää huolita? Ja jos huolittiinkin, niin eipä menty. Onko ne ny ihan tyhmiä, meillehän saattaa tulla ylitärkeä puhelu? 

Räjähdysvaara? Ihmettelimme miksei välillä ihastuksistamme kuulunutkaan niin usein kun olisimme halunneet, ja tästä syystä kun meitä neuvottiin nostamaan kissa pöydälle, tämähän piti tietysti kertoa kaikille tai muuten vaan meidän ihastuksiamme tai meidän käytöstämme arvosteltiin, olimme raivon partaalla. Kuinka ne kehtaa? Tässäkö muka jotain vikaa? 

Kodin siisteys? Haittaako se muka, ettei ehdi siivota, saati tiskata? Puhelinhan on kasvanut kiinni käteen. Sitä paitsi eihän sitä enää ehdi kun täytyy olla joko äärimmäisen onnellinen tai onneton. Eikö se muka oo pääasia, että vaatteita shoppaillaan päiväkaudet, että on uutta päällepantavaa ihastuksien silmien iloksi?

 

Voiko olla rasittavampaa kuin ihastunut nainen, saati kaksi ihastunutta ystävystä samassa tilassa, eikä tarvitse olla edes samoissa bileissä, samoilla kahveilla, samassa autossa, koska nykytekniikan avulla pystyy näpyttelemään kännykkää jatkuvasti. Miksei muka saanut silloin viestittää kaverille välittömästi, jos/kun jokin jännittävä asia ihastuksesta muistui mieleen? Eihän sitä jännää muistoa/ajatusta voinut pitää itsellään!

Nöyrimmät anteeksipyynnöt kärsineille kavereille ja tuttaville ja kaikille. Todellakin ällöttävää käytöstä, mutta minkäs sille voi, jos järki on jäässä ja mieli on ruusuinen?

 

MILLA JA MERITA

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *