kultsipuppeli

Jatketaanpa aiheesta ”tyhmä” nainen. Elikkä valehtelevista miehistä tai ei niinkään valehtelevista välttämättä. Vain ainoastaan hyväuskoisista naisista. Aihetta onkin jo täällä sivuttu kerran jos toisenkin. Tällä kertaa aiheena kuitenkin ne parisuhteessa olevat miehet, elikkä seurustelevat, avoliitossa tai avioliitossa olevat. Elikkä mistä sen siis oikeesti voisi tietää, jos se oma kultsipuppeli hanipöö kulta pettää.

Jos sillä on toinen koko kaupunki tietää sen ennen sua, koska sä et halua tietää sitä ennen kaupunkia, sä mieluummin ”uskot” :

 

-Mun kännykkä oli jääny äänettömälle/ unohtu autoon / akku loppu/ meni hukkaan/oli meteliä etten kuullu

– Nukahin Mikan sohvalle

– Mikalla ja Liisalla on parisuhdeongelmia; pitihän mun kuunnella ja yrittää auttaa

– Näin vanhan luokkakaverin, enkai mä voinu sanoo, että mulla on kotiintuloaika, mulle olis naurettu

– Seppo tarjos koko illan, en huomannu kelloo

– Pyörä varastettiin, siks kesti

– En saanu taxia

– Eksyin matkalla

-Olin putkassa

– Olin harrastamassa sitä sun tätä…ja yhtä sun toista, onkimassa, ajamassa motarilla, korjaamassa jotaki vehettä jne….

-Olin kuskina

-Olin ylitöissä tai palaverissa, joka venyi ja venyi

-Auto tms ei lähteny käyntiin ja Mika ei ehtiny heti tulla

-Saunailta töistä

-Saunailta peliporukan kaa

-Saunailta luokkakavereitten kaa

-Saunailta, saunailta, saunailta

-Olin äitillä yötä

– Isä tarvi apua

-Ylimääräiset treenit

– Olin Timolla, ku se on yksinäinen

-Pelattiin koko yö

 

 

Aivan- Sinä haluat uskoa, että Mikalla ja Liisalla on parisuhdeongelmia . Ehkä onkin ja kiva kun Kultasi auttaa. Mutta miksi Kultasi ei sitten vastaa sinulle? Haluaako hän aiheuttaa hallaa teidänkin suhteelle? Ei. Koska Mika ja Liisa makaavat yhdessä sohvalla katsellen romanttista komediaa. Tiiät sen siitä, että Mikan ja Liisan ongelmat eivät tunnu poistuvan, vaikka Kultasi kuinka kuuntelee ja kuuntelee ja kuuntelee..  Saunaillatkin lisääntyvät, vuonna herne pelaamassa peliporukassakin Kultasi viihtyy. Ja nykyisen peliporukankin saunaillat moninkertaistuvat, mutta kas kummaa, se luotettava homoystäväsi sanoo, ettei mitään saunailtaa oo ollukaan moneen kuukauteen.

Käsket Kultasi ostaa uuden kännykän, koska se on niin romu, ettei pysy päällä, mutta Kultsisi ei osta. Ja todellakin kännykkä viihtyy farkkujen taskussa, ja on piippaava aluksi, mutta lopuksi se on äänettömällä, mutta Hanipöö tarkistaa joka vessakäynnillä sen silti. Ja kun kuulet piippauksen ja kysyt, kuka laitto viestin, niin Kulta vastaa, että Mika/mutsi tai faija se vaan oli tai vastaa joskus, että mitä sä siinä kyselet.  Kännykkä tarvii suihkua kolme kertaa päivässä. Kännykkä käy vessassakin usein, rakkovika? Jos uskaltaudut lukemaan kännykkää, se on joko tyhjätty, ei viestin viestiä, tai sitten se on täynnä ”Kimmon” lähettämiä rakkaudentunnustuksia. Kyllä, ”Kimmo” on peitenimi Maijalle, koska puhelimessa ei voi olla Maijaa. Aloittelevilla petturimiehillä naiset ovat naisia, mutta petturimaistereilla on peitenimi joka naiselle. Kultasi viettää aikaa mielellään pannuhuoneessa, autotallissa ”tekemässä” jotakin tärkeää, mutta todellisuudessa löydät Kultasi istumasta puhelin kädessä. Kun kysyt, kuka soitti, se oli se Mika taas. Mikasta tulee varsinainen maanvaiva, koska aina ”soittelee” Kullallesi. Alat inhoamaan Mikaa, vaikka Mika ei tiiä olevansa aktiivininen Kultasi suhteen. Mika-parka, saa syyttä suotta vihasi niskaansa.

Saatat huomata myös, että Kullannuppu käy oma-aloitteisesti parturissa, ennen sait jankuttaa että kauhee hamppu, leikkaa jo. Miehen mielestä parransänki oli ennen jees, mutta nyt se ajetaan joka päivä.

Kaikkihan tietää, ettei miestä saa vaateostoksille kirveelläkään vaan tyytyy sinun valikoimiisi ja ostamiisi, mutta nyt, hetkinen, olet ylpeä siitä, että Kultasi on vihdoin ostanut itse paitansa ja farkkunsa. Mietipä kaksi kertaa miksi. Rakas on myös kiinnostunut liikkumaan ja urheilemaan Mikan kanssa tai jopa yksin, koska hän haluaa yllättäen pitää huolta yleiskunnostaan.  Ja kun Hanisi on selvitellyt Mikan ja Liisan kanssa heidän parisuhderiitojaan, niin Hani hiippailee kotiin joko niin hiljaa, ettet herää tai jos heräät niin hän kertoo olevansa ihan poikki selvitettyään aamuun asti Mikan ja Liisan ongelmia. Tai sitten hän lässyttää omantunnontuskissaan sinulle, että olet rakas. 

Kun se puhelin on niin rakas, kuten huomaat ja kun sä oot yrittänyt soittaa ja viestittää hänelle turhaan ja meet kysymään mikset vastaa, niin sä oot siinä tapauksessa vainoharhainen, epäluottavainen, liian kiinnostuva, ahdistava ja kaikkea. Tai vaihtoehtoisesti olet maailman ihanin nainen, kukkapuskaa ilmestyy päivittäin, mitä ei ole vuosiin tapahtunut ja kahvia tuodaan sänkyyn, roskapussikin katoaa eteisestä Kultsisi mukana. Mikä pahinta/parasta Hani muistaa syntymäpäiväsikin kiltisti ja ostaa kauan toivomasi Kalevalakorun. Todellisuudessa haluat olla vaan ikuisesti Kultasi nainen, hinnalla millä hyvänsä, kuinka noloa olisikaan kertoa esim töissä, että sinua on petetty tai jätetty……

Eli miksi siis koko kaupunki tietää sen ennen sua?!?

 

M&M

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *