Miesten suusta

”Pokkaa sulla on ainakin se on käynyt selväksi, liikaa oot sen varjolla varastanut anteeksi..se mun täytyy kyllä myöntää sulla on pokkaa ainakin..”

Miehillä on kyllä valtavan suuri luulo itsestään, tai ainakin valtavasti pokkaa, he voivat sanoa mitä vain tuntemattomille ihmisille, noh lähinnä kai naisille. En minä vain kehtaisi. Tässäpä muutamia mieleen tulleita lausahduksia tuntemattomilta miehiltä. Miehiltä joiden kanssa meillä ei ole koskaan ollut mitään tekemistä, eikä tule! Lausahdukset ovat lausuttu joko Millalle tai Meritalle..

Aloitetaan klassisella, elikkä baaritiskillä vieressä nojaillut mies alkoi jutella, mutta ei mennyt kauaakaan, kun hän pääsi aiheeseen vaimo ei ymmärrä mua, mutta sä oot niin kiva. Joo okei, no ei oo ihme ettei vaimo ymmärrä jos roikut täällä vieraita naisia yrittämässä ja auttaakohan tuo ihan varmasti sitä sun ja sun vaimon suhdetta? Tässä mies ilmeisesti olettaa, että vieras nainen, säälii miestä, kun tällä niin ymmärtämätön vaimo? Kyllä täytyy sanoa, että minulta tuollainen aviomies ei saa minkäänlaisia pisteitä, täydet sympatiani menevät reilusti tämän ymmärtämättömän vaimon puolelle.

Grillin edessä sitten puolestaan kerran eräs mies ystävänsä kanssa kyselivät jatkoja. Satuin tietämään etäisesti toisen heistä ja tiesin hänellä olevan vaimo ja lapsi kotona. Tylsänä ihmisenä sanoin hänelle, että eikö sun pitäis mennä jo kotiin vaimon luo. Ei, ei mun tarvi, ku se on sanonu mulle, että mä voin kyllä olla muittenki kaa, että olis oikeestaan hyvä jos olisin. No okei, hyvä sulle sitten, toivottavasti löydät jotkut jatkot. Mutta jälkeenpäin alkoi mietityttämään, että olikohan vaimo itse tietoinen tästä sopimuksesta? Tässä tapauksessa hieman epäilen, että vaimolla ei ollut mitään käsitystä, että mies saa vapaasti kulkea vieraissa.. Mutta ehkä tämä miehen antama selitys vetoaa joihinkin naisiin ja lähtevät jatkoille, tiedä häntä..

Tanssilattian liepeillä vapaalla ollut poliisisetä tuli kuiskaamaan korvaan, että haluisin nähdä sun pi**un. Okei, no joo, kiitos vaan, täytyy tästä mennä. No tulipa tosi turvallinen olo. Kauhulla odotan sitä päivää jos joutuisi tuon poliisin pysäyttämäksi liikenteessä. Vielä ei onneksi ole sitä päivää tullut, toivottavasti ei tulekaan.

Perässä kävellyt mies tarttui takapuoleen ja sanoi haluisin panna sua, lähekkö panee mun kaa? No tota noin, kiitos vaan taas kerran, mutta ei kiitos. Saakohan miehet oikeesti ketään lähtemään mukaansa tuolla tyylillä? Ilmeisesti joku olisi vastannut, kyllä mielelläni tulen, jos kerran tällä tavalla kannattaa asia ilmaista. No itseäni ei kovasti houkuta, kun asian näin ilmaisee.

Joku random pyysi tanssimaan, menin. Biisin loppupuolella mies ilmoitti, en muuten sitten halua sua. Ahaa, okei, voi harmi! Mä, ku luulin, että mennään tästä nyt papin puheille suoraan! Halojaa taas kerran..

Eräs tummaihoinen mies tuli sanomaan, että hei mä rakastan sua, mä rakastan sua oikeesti, älä lähe! Okei, rakastua tuntemattomaan naiseen ilman, että on sanonyt tälle sanaakaan?? Ja vielä kertoa naiselle, että rakastan sinua. Ei ihan toimiva tapa tämäkään saada naista mukaansa, luulen. Kukapa nyt tälläisen lauseen oikeasti uskoisi? Ilmeisesti taas kerran, joku uskooo, kun kannattaa tälläista harrastaa.

Pizzeriassa myöhään illalla pöytään istahti kaksi miestä, kysyivät toki ensin saako istua. Paikka oli melkoisen täynnä ja vapaita paikkoja ei oikeen ollut. No jossain välissä toinen heistä kertoi, ettei ole ollut päivääkään ilman naista eikä aio olla tänäänkään. Kysyi sitten tämän selonteon päätteeksi niin, että sä kai lähet mun mukaan? Siis Hä, onko se tosissaan?? Sais kyllä olla ilman naista ihan vaikka loppuelämän tollanen gigolo, ainaki minun mielestäni!

Kerran sitten eräs äiti tuli puhumaan poikansa puolesta, poika itse nojaili seinään ja hymyili sieltä. Äiti kysyi, että ootkos sä vapaa, ku mun poika olis vähä kiinnostunu, se on hyvä poika, se osaa korjata autojaki, että jos sun autoon tarvii jotain laittaa. Aijaa, no kiva, mun auto ei oo kyllä nyt rikki. Kiitos vaan ja kerro pojalle terveisiä. Siis, jos aikunen mies on noin saamaton, että lähettää äitinsä, iskemään puolestaan naisia. Haloo??? Miten se edes ylipäätään oli äitinsä kanssa liikkeellä?

Istuttiin rauhassa juttelemassa, kun eräs mies tuli siihen ja jutteli hetken ja sitten yhtäkkiä ilmoitti töykeästi, että mä en ainakaan tarjoo teille juomista. Siis hä? Meillähän on jo omat juomiset, ei tarvita juomista ja omaa rahaakin löytyy. Paasas siinä aikansa kuinka naisilla on helppoo. Okei selvä, ihan miten vaan. Selvästi jotain naisia vastaan tällä otuksella?

Juomisista puheen ollen, joku mies kerran halusi välttämättä ostaa drinkin. Noh ostakoon, jos tahtoo, ihan sama. Mutta loppuillasta ilmestyi jostakin ja rupesi vaatimaan, että nyt lähetään? Ai minne, häh? Kuka toi ees on? No mies sitten hermostui ja tokaisi vihaisena, että sähän sait sen drinkinkin, että turhaanko ostin? Okei, siis itehän väkisin halusi ostaa,ei oo mikään pakko, ei kai sentään yhestä drinkistä yötä vaiheta? Turhan halpa yö, jos sille tielle haluasi lähteä..

 

Merita ja Milla

 

 

 

 

 

 

 

suhteet rakkaus ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *