Millan mietelmiä

Tavallaan kivaa olla yksin. Kukaan ei vaadi ruokaa, sotke, jätä pyykkejä lojumaan, kieltäydy siivoamasta, vingu, nitise, natise, marise, kysele, koske jos MÄ en halua. Mikä sitten muita ihmisiä vaivaa?

Miksi ihmiset kyselee ja puhuu selän takana, että miksei silloo miestä? Mikä sitä vaivaa? Onko tosiaan niin, että ilman miestä on jotenkin vajaa tai vajaaälyinen? Jos mä ite haluankin olla yksin? Onko sitä nää ihmiset miettinyt?

Joo, en oo kranttu. Sitä mulle sopivaa vaan ei oo tullu vastaan, ja jos onkin ollu sopiva, niin kyseiset miehet on osoittautuneetkin pettureiksi. Niin tai narkkariks…?? Voi olla, että oon jostain syystä muuttunut. Oon alkanu arvostaan itteeni, en hyväksy paskaa. Kyllä, olen hyväksyny paskaa käytöstä ekan exäni taholta, niin paskaa käytöstä, ettei sitä nykyään voi itekään ymmärtää. Täytyy vaan kattoo eteenpäin ja oppia menneistä virheistä, ettei tee niitä samoja uudestaan ku teininä ja lapsellisena varhaisaikuisena. 

Kaikista eniten mua sapettaa, että tän pisimmän suhteeni,eka ex, josta siunaantui pari lastakin ja jonka kanssa näin ollen joudun oleen tekemisissä vieläkin, niin hänen uusin akkeli on sitä mieltä, että mä vaan odotan et he eroaa ja sitten isken kiinni. Että siks mulla ei oo miestä. Hahhaa, muaki naurattaa. Mutta siinäpä elää pelossa, jos tahtoo. Onpahan hälläkin tekemistä 🙂

Eli eläköön sinkkuus! Nautitaan niistä hetkistä mitä meillä on ja istutaan sitte joskus sohvalla ja katotaan leffaa ja tapellaan kotitöistä whatever, muttei vielä.. Otan sitten jos haluan sen naapurin Ismon tai Sepon sieltä kantapubista jos mua huvittaa, mutta sen aika ei oo vielä 😀

 

MILLA

suhteet rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *