Tapaus Älä mee

Mähän kirjotin Tapaus Älä meestä jokin aika sitten, kun en vaan koskaan enää tavannut sitä. Mä tapasin sen! Viikko sitten mä tapasin sen. Me lähettiin Tainan kaa viihteelle. Oli ihanaa lähtee pakoon kaikkee siivoomista ja maalaamista. Ennen kaikkea oli ihana otta aviinilasi käteen ja alkaa meikata. Oli ihanaa nähdä kuinka jostain löytyi se wau nainen. Monta viikkoa kulkenut kaikenlaissa rääsyissä, niin muutos oli valtava.

Yhtäkkiä Älä mee oli siellä. Se näki mut. Se tuli suoraan mun luo. Sanoi, hei, missä sä oot oikeen ollu? Esittelen sen Tainalle. Siihen se jää meiän kaa koko illaks. 

Oli jotenki ihanaa, kun se oli siinä. Se käyttäyty kuin me seurusteltas, kuin se olis mun poikaystävä. Ja mä annoin sen tehä niin. Annoin sen tehä niin, koska se tuntu musta hyvältä ja mä halusin tietää, miltä se tuntuis, jos seurustelis normaalin ihmisen kaa. Oli ihanaa, kun se huomioi mua ja Tainaa kans. Kun se oli mun vieressä, kun se esitteli mut sen kavereille, kun se halas, kun se kertoi jos se menee jonneki. Oli ihanaa, kun se käyttäyty niinku mulla olis väliä. Se ei käyttäytyny possusti, se ei vaan kadonnu, se ei leikkiny, ettei mua oliskaan, se ei flirttaillu muille naisille. Se otti mua käestä, ku käveltiin jonneki. Se ei piilotellu. Oon mä nähny muilla tällästä, mutta en oo koskaan kokenu sellasta ite. Tiiättekö, se tuntu kivalta. Ja siellä mä välillä mietin, että tää ei olis hullumpaa. Tää tuntuu kivalta.

No siellä me vietettiin sitten iltaa ja oli hauskaa. Loppuillasta se kysyi tuunkos en luo. En tuu mä sanoin. No sitten mä en voi lähtee vielä se vastaa. Niin se jäi meiän kaa.

Mä en voinu mitenkään mennä, ku mä salaa siellä toivoin, että voisin perua sen, että oon ollu siellä jo. Ku musta tuntuu, että mä tykkään siitä vähä. Sellasenhan luo ei saa mennä kenestä tykkää. Näinhän ne asiantuntijat sanoo. Radiossa just ykspäivä joku mies sano, että tyttöystävä ei tuu ennen, kun seurustelee. Ihan tyhmä sääntö tai mikä se nyt onkaan. Miks sitten ees kysyä?  Kysyykö miehet siis ällöttäviltä naisilta, niiltä ketä ne ei halua, että tuutko meille? Näin tästä vois päätellä. Vai onkohan nää kaikki säännöt ihan hölynpölyä vaan?  

Voiskohan jotenki saada peruttua, poistettua, haihdutettua pois sen, että mä oon jo ollu sen luona? Katoaako se, jos mä tästä lähtien vastaan aina, en tuu? Vai peli on vaan jo yksinkertaisesti menetetty?   

Entäpä jos ei pitkään aikaan mee miehen luo, ja sitten kun menee, niin se onkin ihan mahdottoman huono tai sillä on jotaki omituisia tapoja, mistä ite ei tykkää. Sittenhän meni hukkaan ihan turhaan aikaa kaiken tuon selvittämiseksi. Tutkimusten mukaanhan nainen tykästyy vasta seksin jälkeen, että tykästyykö sitten kunnolla keneenkään edes koskaan? 

Siinäpä pohtimista, mutta viikon pohdittuani oon tullu siihen tulokseen, että ihan sama kaikilla asiantuntijoitten ja radiomiesten mielipiteillä. Parasta se on vaan elää tätä elämää eikä yrittää noudattaa kaikenmailman sääntöjä. Jää elämä pian elämättä kaikkien sääntöjen kanssa. Mä pohdin, että jos oikeesti, oikeesti jostaki tykkää niin onko jollaki ihmeellisillä säännöillä siinä jotakin väliä?? Ehkä mä oon ihan hirveen väärässä. No ehkä mä onnistun haihduttamaan mun kyläilyt. Hih. Tiedä häntä.

Nyt maalipensseli odottaa.

Merita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *