Tapaus marjamehu

Okei, kai mä voin tulla, kuulen sanovani. Lupasin juuri mennä elokuviin jonkun nörtin kanssa. Mies on ihan liian siveän näköinen minun makuuni. Silmälasit ja jotenkin nörttimäiset vaatteetkin. No nyt ainakaan en ole ollut ennakkoluuloinen ja heti torjunut omien oletusteni perusteella. Lupasin mennä leffaan, nyt vaan oottelen, että miekkonen soittaa tarkempaa päivää ja aikaa.

Mies viestitteli niitä näitä pitkin viikkoa ja sovittiinkin sitten se leffa. Sovittiin, että nähdään siellä sitten. ÖÖ muistankohan mä enää ees minkänäkönen se oli? Minulla on hyvin paha tapa unohtaa tapaamani miehet. Millakaan ei nyt olisi mukana sanomassa, että tuo se oli. Ja vaateongelma, siis olen menossa tapaamaan nörttiä, miten nörtin seuraan kuuluu pukeutua? Yritin pukeutua mahdollisimman siististi, vaikka silloin olikin todella kuuma päivä.

No siellä se ootti leffassa, menin tietysti hieman myöhässä, en missään nimessä halunnut yksin seisoskella siellä. No Tyyppi vaikutti ihan mukavalta, näyttää olevan ihan huumorintajuinenkin. Jostain syystä oletin, että nörtit ei ymmärrä mitään huumoria, että paras olla mahdollisimman tylsä vaan. Mies ymmärsi jopa asiaankuuluvasti maksaa koko leffahommelin.

Oletteko koskaan ollut leffassa ja yhtäkkii teillä onkin ihan kauhee pissahätä?! Ihan kauheeta. Yhtäkkiä olisin halunnut vain vessaan. En osannut muuta ajatellakaan. Odotin vain, että loppuis jo koko leffa, mua pissattaa! Loppuhan se vihdoin, huh. Mutta sitten mies halusi saattaa mua kotiin ja mä vaan halusin mennä äkkii kotiin. No voi, pitää vielä kestää vähän aikaa. Erotesamme mies suuteli minua. Oho, yllätyin, se oliki tosi hyvä. Siis nörtit osaa pussata?

Mies laitteli seuraavallakin viikolla niitä näitä viestejä. Yks päivä mies lähetti viestin, että on sairas ja, että hän koittaa kovasti juoda äidin tekemää marjamehua. Se olikin sitten viimeinen viesti. Hänestä ei ikinä kuulunut mitään. Laitoin itse yhden viestin, mihin hän ei koskaan vastannut. Mahtoi olla melkoista marjamamehua äiti tehnyt! Tai meniköhän se mehu väärään kurkkuun tai ehkä yliannostus marjamehua? 😀

 

Merita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *