Tapaus Moni kakku päältä kaunis

Suomalainen mies… Hmm.. Ennemmin se kumminkin. Kokemukseni perustuu toisenmaalaiseen mieheen…

Tapasin vaalean mieheen, erittäin lihaksikas, erittäin söötti. 

Tanssitaan yhdessä. Ja mies pyytää hitaille.Toki suostun, onhan hän jotenkin NAM.

Sitten hän avaa suunsa. Puhuu englantia.. Wait a minute… Hmm.. So?

Onko välii? Onhan mun nähtävä tämä tapaus.

Mies on kohtelias, hän saattaa minut kotiovelle, eikä edes yritä tulla sisälle. Hän pyytää numeroni, Kyllä. Annan sen.

Muutaman päivän kuluttua saan viestin, jossa tyyppi pyytää elokuviin.

Suostun, mutta hetken lähestyessä iskee paniikki, menenkö todella tuntemattoman ulkomaalaisen kanssa elokuviin? No meen. Pääsenhän sieltä pois jos alkaa ahdistaa..

 

No ei ahdistanut. Leffa oli sanoinkuvaamattoman hyvä eikä seurassakaan ollut moittimista.

Mies saattaa minut kotiin taas. Aina ovelle asti. Juttelemme leffasta ja hän kiittää kovasti seurasta ja lähtee.

Okei, ihan kiva tyyppi, en valita.

 

Jonkun viikkoa viestiteltyämme hän tulee luokseni kylään.

Hän tuo kukkia, voi, minulle, miten mukavaa. Kukaan MIES ei oo ikinä tuonu mulle kukkia. Ei ennen sitä, eikä tämän tapauksen jälkeenkään.. (ihan totta, nyt en valehtele..)

Katsotaan luonani sohvalla telkkua ja asiat johtavat toiseen.. Onpas mies huolellinen, kaikki kestää.( ! )

 

Seuraavilla treffeillämme mies tuo minulle kakun. Kyllä, KAKUN, kukaan MIES (eikä kyllä nainenkaan :D) ole ikinä tuonut minulle täytekakkua (ei sillä, että olisin sellasta missään muodossa odottanutkaan ikinä… nyt KYLLÄ valehtelen, ehkä olisin halunnut joskus äitienpäivänä muinoin kakkua ja kukkia.. mutta se siitä..)

Katsotaan luonani taas sohvalla telkkua ja asiat johtavat taas toiseen… Onpas mies taas huolellinen, kaikki kestää ja kestää ( !! )

 

Seuraavilla treffeillä mies tuo minulle KALJAA, kaksi KALJAA (merkkiä en muista ) Kaikki mieheni ovat joskus tuoneet tai tarjonneet minulle kaljaa. ( ja jokunen nainenkin on niitä meille joskus tuonut tullessaan iltamille 🙂 )

Katsotaan jälleen luonani sohvalla telkkua ja asiat johtavat jälleen toiseen.. Onpas mies huolellinen, kaikki kestää ja kestää ja kestää ( !!! )

Mitä, taas.. mies haluaa taas, toisen, kolmannen ja neljännenkin kerran. en mä mikään nukke oo.. Nyt kyllä jo riittää. Mutta mitä oudointa, hän kykenee heti uudestaan ilman tauon taukoa. Mieshän on hullu. Minä tämmöstä tahtia jaksa kumminkaan.. Jossain menee raja ja se on tässä!

Kyllä, ei tullut enää kukkia, kakkua tai kaljaa. Ei tullut sohvalla istumista, eikä telkkuakaan. Minulle riitti.

 

Pikkasen iilimadoksihan hän rupes.. ei ollut tolkkua hänen toiveissaan. Lopuksi hän ymmärsi, kun sanoin, etten etsi ketään, että kivaa oli.

Silti hän pari kertaa baarissa tavattuamme yritti saada minua luokseen ( mahdollisesti sohvalle katsomaan telkkua) mutta kun en suostunut, hän suuttui Meritallekin, ja näytti mitä omituisempia kansainvälisiä merkkejä kaverillenkini… OHHOH.

 

Mutta mitä tästä opin. Opin, että vanhassa vara parempi, minä pitäydyn suomalaisessa miehessä, sillä minulla ei ole aikomustakaan ryhtyä kenenkään nukeksi ( tämän sanon siksi, että Meritalla samanlaisia kokemuksia ).. Mikäs siinä jos joku tykkää…

 

Mutta minä en.

MILLA

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *