Tapaus omituinen mielihalu

Kun meidän kaupungissa tapahtuu, tänne ajautuu muualtakin sakkia. Ja sehän on aina mukavaa, tulee miehiäkin. Ja jännittävää on, tuleeko jotakin mukaviakin tapauksia..

No, tarttui sieltä matkaan joku random. Ja se oli ihan mukavakin, mitä nyt valitteli, että poltan tupakkaa. Että iho vanhenee, nää on tosiasioita, jotka kyllä tiiän tupakoidessani, mutta en halua niitä kuulla kuitenkaan, ainakaan yhden illan jutulta.

Muualta tulevissa on se hyvä puoli, että jos ei kolahda,niin ei tartte törmätä enää sen kummemmin. 

No tämä tapaus vaikutti ensin ihan kivalta, mutta mutta…

Hän ykskaks veti hiuksistani, ei siis tukistanut, vaan veti hiusten latvoista, nykäisi siis. Häh? Auu. No ehkä se oli vahinko, ajattelin, mutta ei. Se ei olut vahinko, sillä hän toisti useasti hiusten vetämisen. Auu, kysyin onko sulla joku ongelma? 

Kyllä, mulla on hiusfetissi, olen sekaisin hiuksista. Rakastan hiuksia, joo niin mäki, omiani, enkä halua et niitä nypitään yksitellen pois, Haloo ja kukkuu. En mä tykkää tästä.

Mikä siinä on, että pitää tuntemattomalle paljastaa ihmeellisiä asioita? Voiskohan rajottaa vähän ja vetää sitten sellaisen esim tyttöystävän hiuksia, joka tällaisesta tykkää.

Näpit irti mun hiuksistani, ole hyvä ja poistu.

No se lähti ja mä jäin kattomaan lakanoissani lilluvia hiuksia suu auki. Kaikenlaisia sitä sitten onkin.

Mitä tästä opimme, no, että tällasiakin on. Mutta ennemmin pidän hiukseni päässäni kuin annan jonkun nyppiä ne yksitellen päästäni.. En halua tässä iässä vielä hankkia peruukkia!!

Ai muuten, tyyppi oli ite täysin kalju, herää kysymys, missä hänen omat hiuksensa ovat???… 😀

 

MILLA

suhteet seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *