tapaus pano

Nyt on kyllä pakko sanoa, että luulis miehen olevan onnellinen kun hänet pyydetään käymään, viettämään aikaa ja vähän sekstaileenkin. Monen vuoden kokemus panosta, sillä joka sinkkunaisella on melkein poikkeuksetta joku mies, jota ei huolisi kumppanikseen, mutta joka kelpaa petipuuhiin.

Joka miehen unelmahan on nainen, joka ei roiku millään tavoin, ei vaadi, ei pyydä mitään. Yksinhuoltajista usein kerrotaan, että nämä ovat ihanteellista seuraa tässä suhteessa..

Mutta VOI, se ei mee niinkuin Strömsössä tai elokuvissa. 

Jos minä onneton nainen pyydän parin viikon jälkeen saman tyypin kylään, niin mies innostuu siitä. Alkaa se yletön viestien lähettäminen ja päivityksien tykkääminen ja kommentoiminen sosiaalisessa mediassa. Mistä tässä on kyse? Siitäkö, että nyt siihen on oikeus. Mies on pyydetty kylään pari kertaa liian usein. Kaikki menee hyvin, kun on parin kuukauden tauko tapaamisten välillä..

Ja voin kertoa, että kun seuraavat pari viikkoa meni, ja mies ehkä laski että nytkin tulee pyyntö kylään, ja kun sitä ei tullut, niin alkaa se kauhea mökötys. Viestit vähenee, sana harvenee jos itse jotakin lämpimikseen keskustelee postilaatikossa.

Kyse ei ole siitä, etteikö mies tietäisi, etten hae hänestä kumppania, sillä olen sanonut sen varsin suoraan, aamulla lähdet, etkä roiku, etkä kiusaa minua vonkaamalla lisää. Ja kai minä olisin hänet jo ottanut vuosien varrella jos olisin kiinnostunut.

Miksei miehelle kelpaa pelkkä satunnainen seksi? Sitähän he haluavat…

Ihmettelenpä vain…

 

MILLA

suhteet seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *