Tapaus Possu vol 1

Voihan Video, Merita oli sulaa vahaa The Manin suhteen ( Well.. happy for her..!)

Merita kertoi, että se mustapukuinen The Manin kaveri vaikutti ihan jees tyypiltä.. So what, mulla oli silloin Rikkalapiomies (joka ei vielä ollut näyttänyt ihan kaikkia ”parhainpia” puoliaan..). Koska kaveria täytyy jeesata, lähdin ulos myös Meritan seuraks, koska hän tahtoi nähdä oliko The Man baarissa.. No olihan se, ja oli tuo toinenkin mies, The Manin bestis, kutsun häntä Possuksi (minulla on syyni, kerrottakoon vielä, että syy selvisi melko nopeasti, ehkä noin kolmen vuoden sisällä..)

Anyway sinä iltana Merita pyysi pitämään seuraa Possulle, koska Possulla oli aiempinakin iltoina kuulemma ollut tapana hoputtaa The Mania kotiin, koska hänellä oli tylsää.. No sinä iltana ei ollut, sillä tein kaikkeni Possun viihdyttämiseks, flirttailin hänelle ja tanssitin pitkin iltaa, annoin ymmärtää, mutta loppuillasta en ymmärtänyt antaa.. Jatkoihinhan meitä pyydettiin, mutta kieltäydyn kohteliaasti, minunhan piti töihin ( Rikkalapiomies odotti minua kärsimättömänä grilliruuan kanssa..)

No valehtelu töistä ei toimi, jos myöhemmin kertoo olevansa päivätöissä 🙂 Mutta siinä tilanteessa halusin vain lähteä syömään.. ( no sinä iltana selvisi, ettei rikkalapiomies ollut säästänyt minulle grilliruokaa, vaan oli syönyt kaiken itse.. ihan totta!! )

Kaikkihan loppui rikkalapiomiehen kanssa ( näin tosiaan kävi..)

Ja seuraavalla kerralla kun törmäsimme The Maniin ja Possuun kummatkin, he seurasivat meitä mun luo jatkoille ( mä luulin, että Merita oli pyytänyt ne jatkoille, ja Merita luuli, että mä olin pyytänyt jatkoille, mutta aamulla meille selvisi, että he vain tulivat omin neuvoin mukaamme ja maksoivat taksinki kohteliaina miehinä)

Mua vähän ällötti Meritan ihastuminen, ja ajattelin etten itse koskaan ihastu. Mutta koskaan ei saa sanoa ei koskaan, sillä vietettyäni yön Possun kanssa, olin ihan Myyty.. Seuraavien viikkojen aikana puin itselleni vaaleanpunaiset lasit päähäni, enkä riisunut niitä muutamaan vuoteen.. hassu tunne, ihastuminen… ja mikä parasta, Merita oli ihastunut minun Possuni kaveriin, voiko elämä enempää hymyillä ?!? 

  MILLA

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *