treffit alasti

Tänään autossa radiosta tuli mainos uudesta alkavasta deitti ohjelmasta: Aatami etsii Eevaa. Okei mainos alkoi sanoilla, oletko sinkku? Joo, kyllä olen. Etsitkö elämäsi rakkautta? Miksipä ei. Mutta mainos jatkui.. alasti ensitreffeillä. Okei, no erilaista ainakin. Mutta sitten se sama mainos jatkui, että alastomuus ja kännykättömyys poistaa ennakkoluulot toista kohtaan, kun ei voi katsoa vaatteista…. ( http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288694429293.html )

Kysymys kuuluukin, kuinka niin?  Olemme ilmeisesti niin kummallisia, että osaamme kehittää ennakkoluulot jopa aatamipukuisesta miehestä..

Tässäpä muutamia esimerkkejä:

Jos mies on vaikka löllömahainen ja suoraansanottuna oikeen kunnon ihrakasa, pääteltäisiin tästä ilmestyksestä, että hän on laiska ja tykkää vain olla. Jos hänellä on kuitenkin siististi leikattu ja aseteltu tukka hän saattaa olla johtavassa asemassa ja siksi lihava, kun ei ehdi liikkua liikelounaiden välissä muutoin kuin taxilla.

Jos miehellä on lihaksia mutta iso maha pääteltäisiin tästä, että kalja maistuu, hän liikkuu, mutta juo liikaa kaljaa.

Jos mies taas olisi oikein treenattu, hyvä kroppainen tiukat vatsalihakset hän luultavasti viettää aikansa itseään ihaillen ja illat metsästäisi blondeja naisia.

Urheilullisen oloinen, lihaksikas muttei liikaa, siistityt karvat mutta ei liikaa, tukka tai ei. Tämä saattaisi olla varteenotettava tavallinen mies, käy työssä, voi olla myös johtavassakin asemassa. 

Hapsottava tukka tai huonosti leikattu tai jopa pitkä tukka, epäsiistin oloinen. Todennäköisesti jonkinasteinen Wannabe muusikko/taiteilija. Eli toivoton tapaus, haluaa sinusta elättäjän.

Tatskoja… Näistä voi päätellä paljon. jos hän on kokonaan tatuointien vieläpä vihreiden peitossa, noh, jossakin hanttihommissa tai vankilassa yleinen vieras. Muutapa tatska ja maha luultavasti rekkakuski, voi olla ihan jees tyyppi silti. 

Ruipelokroppainen mies istuu luultavasti työkseen pienessä komerossa tietokoneen kanssa, mahdollisimman kaukana muista ihmisistä suunnittelemassa uutta ohjelmaa nokialle. Tai sitten hän viettää päivänsä jossakin assalla kera samannäköisten kavereiden etsimässä puhtaita neuloja.

Lävistyksiä siellä ja täällä, luultavasti huumehörhö, ei töitä nähnykkään. Tai sitten, jos muu olemus näyttää suht siistiltä hän on niitä kummajaisia, jotka nauttivat kaikenlaisesta kivusta.

Rehottava karvoitus ylä- tai alapäässä tarkoittaa ettei hän jaksa kiinnostua ulkonäöstään, ei siis paljon vaivaudu peseytymään sinunkaan takiasi, ehkä sen hajustakin jo saattaa huomata. Ei siis töissä missään missä pitäisi olla edustavan näköinen.

Pitkät varpaankynnet kertovat sen, että ei jälleen viitsi vaivautua. Tästä voisi päätellä, että ei ainakaan johtaja, koska voisi olettaa heidän joutuvan pitämään itsensä siistinä. Olisikohan joku uimavalvoja, joka tepsuttelee uimahallissa ilman kenkiä, koska kynnet painaisivat kenkien kanssa.

Hampaat, jos ne on mustat ja täynnä hammaskiveä ja henki haisee niin taas kerran laiska, luultavasti luulee itsestään liikoja. On ehkä joskus ollut jotakin, mutta ei huomaa ettei ole vuosiin ollut enää mitään ja luulee ettei hänen tarvitse huolehtia itsestään. Hänhän oli jotakin joskus, nykyään työtön. Jos taas hampaita puuttuu luultavasti jääkiekkoilija, nykyinen tai entinen.

Ylivalkaistut hampaat taas kertovat luksuselämää viettävästä tyypistä, joka rakastaa itseään. Luultavasti tykkää naisista ja miehistä, ei osaa päättää kumpi miellyttää.

Arvet saatatvat kertoa, että kova tappelemaan kännissä, tässä tapauksessa kierrä. Tai harrastaa jotakin extreme lajia, tämä taas saattaa olla mukavan jännittävä tyyppi. Hänellä on myös hyvä työ, koska on varaa harrastaa näitä.

Silmälasit, no tässä se nörtti taas tulee, voi olla rikas tai tavallinen. Joka tapauksessa ei yllättävä tyyppi selvästikään. Tämän kanssa keitetään perunat joka päivä kello viisi. Turvallinen elämä.

Parta… Joku letitetty parta, no jonkinasteinen possu. Jonkinlainen aatteellinen hippi voi myös olla, kasvisruokavalio jne. Iso parta, töissä jossaki tehtaassa, luultavasti lyöny kavereitten kaa vetoa uskaltaako kasvattaa partaa puoli vuotta. Huoliteltu parta kertoo taas palkkatasosta, ynnää kropan kanssa.

Stringeistä rusketusraidat kertovat ehdottamasti sen, että kyseessä on homo. Herää siis kysymys, mitä hän tekee saarella, no luultavasti äidin takia.  Jos taas rusketus alkaa vyötäröstä ylöspäin, kyseessähän on selvästi asfalttityöntekijä.

Jos on leveät hartiat ja kapeat lanteet ja takamus edessäsi seisoo uimari.

Tässäpä näitä meidän muutamia ennakkoluuloja, joita löydämme myös alastomista ihmisistä. Samojahan voisi tietenki myös naisista, kuten onko silikonit, raskausarpia, hyllyvät reidet, hyvät reidet, kiinteät pohkeet, kiinteät pakarat tai roikkutissit, hamppunen tukka jne, jne… Emme lähde näitä nyt ruotimaan, koska emme ole kiinnostuneita naisista ja meillä ei ole tarvetta tehdä päätelmiä heidän alastomasta kropastaan. Tarkoitus tässä oli kumota kyseisen mainoksen väittämä, että alastomasta kropasta ei voisi päätellä mitään. Kyllä voi!  Toki poikkeus vahvistaa säännön, että eihän se nyt aina välttämättä osu kohilleen ennakkoluulot.

Huumorilla, ei tositarkoituksella =)

MERITA JA MILLA

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *