Vierestä seurattua tapausta

Olin erään vasta muutaman vuoden sinkkuna olleen naispuolisen tuttavani kanssa liikkeelä. Oli jonkinsortin kesäjuhlat kaupungissamme. Ilma oli vielä illallakin tosi kuuma joten porukkaa oli liikkeellä paljon. Terassit olivat täynnä ilmasta, oluista ja musiikista nauttivista ihmisistä. Näin mekin teimme.

Tänä iltana ei tapahtunut mitään kummempaa, ihania uusia miehiä ei löytynyt, ei näkynyt vanhoja tuttujakaan. Ilta oli oikeastaan aika ihanan rentouttava, ei tarvinnut murehtia mistään kunhan vain nautti lähinnä ihanasta ilmasta, minun tapauksestani. Taina kyllä taisi kaivata kovastikin miestä, lähinnä hän halusi tavata sen oikean. Minä en jaksanut moista murehtia. Tulee jos tulee. Ja ei tullut tuona iltanakaan.

Mutta ilmestyi kaksi miestä. Olivat ihan mukavia, hetken juteltiin. Ulkona ne kaksi miestä sitten tulivat uudestaan juttusille. No ei siinä mitään,kieltäydyin kauniisti jatkoista. Ei ne minusta niin kivoja ollut, että iltaa heidän kanssaan olisin halunnut jatkaa. Ne lähtivät sitten kävelemään kanssamme samaan suuntaan. Taina jutteli enemmänkin toisen herran kanssa. Sitten, kun tultiin tien päähän ja minä olin lähdössä kotini suuntaan he aloittivat varsinaisen shown. Ikään en ole kuullut sellaista jankutusta jatkoille. Lopulta aivan suutuin, että olen sanonut monta kertaa, että minä en tule. En halua teiän hotelliin, enkä halua kävellä teiän kaa enää. Heippa vaan. Taina lähti kävelylle tämän toisen herran kanssa.

Herra oli oikea herrasmies kuulemma. Öhöm, no asiasta voidaan olla montaa mieltä toki. Aamulla seitsemältä mies oli sanonut, että tämän täytyy alkaa lähtee, koska mies on menossa kohta kaivamaan hautaa, kyllä juuri näin hän oli sanonut. No kyllähän tuosta jokaisen pitäisi heti tajuta, että no ei todellakaan ole. Oikeastaan niin tyhmä lause, että se on jo melkein hauskaa. Kuinka keksiikään tuollaisen!!?

Niin, tai ehkä minä olin väärässä? Vai omaako hautaansa se oli lähdössä kaivamaan? ( sen sentään voisin noin niinku kuvainnollisesti uskoakin.. )Olin niin luulotautinen, että epäilin tätä lausetta ja lauseen takia kaikkea miehen kertomaa? Ehkä en ymmärrä luottaa ihmisiin ja uskoa hyvää heistä? Niin ehkä, tämäkin voisi olla mahdollista…. Mutta…

Pikkuhiljaa selvisi, että mies oli valehdellut koko haudan kaivamisen ja paljon muutakin (Piste miehelle, kun oli noin kekseliäs tekosyy :D) .Oikeasti hän oli naimisissa ja parin muksun isä. Vaimo ei tietenkään ymmärrä eikä ymmärrä edes antaa. Oikeasti hän asui ihan lähellä. Hän oli silti ottanut hotellihuoneen. Ei tarvitse varmaan  tehdä minkäänlaista salaapoliisityötä tajutakseen miksi… Kaverikin oli naimisissa.. Mutta sen ressukan ei tällä kertaa tarvinnut päästää näyttelijänlahjojaan valloille. Minnehän hänellä olisi ollut kiire.. Hmm.. Vaikeahan tuota haudan kaivamista on voittaa. 😀

 

 

Merita

suhteet rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *