Ei-niin-karmivat Halloween-koristeet

Suurimmalla osalla taitaa Halloween-juhlinnat olla jo takana, mutta ehkä joku vielä juhlii nyt alkavana viikonloppuna. Pistetään siis jakoon muutama kuva viime viikon juhlien koristeluista. Ihan alkuun täytyy sanoa, että pitäisi varmaan viimein hankkia kattolamppu, ei meinaan paljon valoa ole tässä kämpässä nähty, ja sen kyllä huomaa kuvistakin. 

Tänä vuonna Halloween-koristeita tuntui saavan ihan joka paikasta ja itsekin tuli ostettua muutamia uusia juttuja. Tigerista ja Cittarista matkaan tarttui pari viiriä, ilmapalloja ja kertakäyttöastioita, mutta muut koristeet löytyi omasta juhlalaatikosta ja lähipiiristä. Viirit ja käyttämättä jääneet kertsiastiat pääsevät nekin säilöön ensi vuotta varten, mutta viikonlopun ajan ajattelin vielä säilyttää tämän kauhukammion. 

 

miffas-halloween-koristeet-hämähäkinverkko-lepakot.png

 

– Makrame-langasta on moneksi, mustasta langasta teippasin muutaman pitkän pätkän menemään kaapinoven poikki ja niiden väliin viritin lisää lankaa seitiksi. Paksu moppari-lanka toimi tässä hommassa erinomaisesti. Keskelle seittiä pääsi asumaan yksi vuosia vanhoista muovihämppiksistä. 

 

miffas-halloween-koristeet-lepakkoviiri-makrame.JPG

 

– Tigerin lepakkoviiri oli supersöpö ja lähestulkoon pakollinen hankinta. Samantyylinen viiri olisi kyllä helppo tehdä itsekin. 

 

miffas-halloweenkoristeet-viiri.JPG

miffanjuhlat-halloween-koristeet-ilmapallot.JPG

 

– Happy Halloween -toivotukset tuplana Tigerin viirissä ja Granitin kirjaintaulussa. Ylemmästä kuvasta näkyy myös vähän ”verhoja”, jotka erottivat eteisen muusta huoneesta. Kaksi peräkkäistä jätesäkkiä on leikattu suikaleiksi ja kiinnitetty teipillä oviaukon päälle. 

 

miffas-halloween-koristeet-lepakko.png

 

– Mun pieni kämppä alkaa kohta olla täynnä makrame-töitä, amppeliinkin on muuttanut lepakko. En edes muistanut tällaisten lepakoiden olemassaoloa, mutta sieltä ne juhlalaatikon pohjalta löytyivät.

 

miffas-halloween-koristeet-kurpitsalyhty.JPG

 

– Kurpitsalyhty löytyi äidiltä ja hiiri tädin Halloween-varastoista. Aikaisemmassa tarjoilu-postauksessa paremmin näkyneet kukat sain juhlia edeltäneestä työtapahtumasta, jossa sattui olemaan hyvin väreihin sopivat kukka-asetelmat. Sain nyppiä kukat asetelmista mukaani ja tein niistä kotona muutamia kimppuja. 

 

miffas-halloween-koristeet-mandariinikurpitsat.JPG

 

– Maailman helpoimmat kurpitsat saa mandariineista, vai mitä satsumoita nämä nyt virallisesti ovatkaan. 

 

Hullua, että nyt ollaan jo marraskuun puolella. Kohtahan tässä voi jo alkaa viettää joulua. Onneksi sitä ennen on vielä Thanksgiving, jota tänä vuonna lähden viettämään Jenkkeihin hostperheen luoksi. Kiinnostaako teitä kuulla enemmänkin amerikkalaisesta kiitospäivän vietosta? 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *