Golffaavan isän isänpäiväkakku

Varoitan näin heti alkumetreillä, että tämä ei tosiaan ole mikään varsinainen leivontablogi, vaikka täällä kakkuja ja muita herkkuja varmasti tullaankin paljon näkemään. Mun juttu on ennemminkin koristelu, tosin juustokakkuja oon aika hyvä tekemään, vaikka näin itse sanonkin. Perhejuhliin on onneksi aika helppo taivutella äiti tekemään varsinainen leivontatyö. Ja niin myös isänpäivän alla laitoin äitille viestiä, että leipoisiko se kakun, jos tulen sitten sunnuntaina koristelemaan… 

Ette näistä kuvista varmaan arvaakaan, mikä meidän iskän lempiharrastus on. Satuin Pinterestissä törmäämään kuvaan golfkenttäkakusta, ja isänpäivä oli ihan loistava tilaisuus kokeilla sellaisen tekoa. En nyt anna tähän mitään varsinaista ohjetta, sillä mun on vielä selvästi haettava sitä täydellistä pursotuskuorrutteen reseptiä. Mutta lupaan jakaa sen teidän kanssa heti, kun sellainen tulee vastaan. (Saa myös jakaa omia suosikkeja tuonne kommenttiboksiin!)

 

miffanjuhlat-golf-kenttä-kakku-2.png

 

Kakku on kuorrutettu ensin kermavaahdolla ja sen jälkeen pursotin päälle kermavaahto-tuorejuusto-tomusokeri-sörsseliä ruoho-tyllalla. (Merkki on Wilton ja tyllan malli #233.) Kaikki alkoi yllättävänkin mallikkaasti greeni-aluetta ympäröiden, mutta sitten yhtäkkiä kuorrute lössähti ja reunoilta voikin nähdä, ettei ruoho enää ole ihan yhtä skarppia. Mutta ei anneta sen häiritä, tää on tällänen vähän rehottava, ei niin hyvin hoidettu golfkenttä. Bunkkereita eli hekkaesteitä varten murensin muutaman digestive-keksin ja reikänä toimii pantteri-pastilli, jonka muoto oli ihan täydellisen kuppimainen. Loppusilauksen antaa kuorrutteessa uitettu hopeakuula-strösseli-golfpallo.

Kahvipöytään tuli myös golfpallo-cakepopseja, joihin kovasti yritin ensin tehdä pieniä painaumia, mutta totesin candy melts -suklaan kuivuvan aivan liian nopeasti. Tarvittaisiin siis golfpallomuotti, mutta sellaisen puutteessa tein vain valkoisia peruspalluroita. 

 

miffanjuhlat-golf-kenttä-kakku-1.png

 

Sellaiset isänpäivätarjoilut meillä. Onko sun lähipiirissä ketään golfin pelaajaa, jolle voisit tehdä teemaan sopivan kakun?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *