Lähes onnellinen mies ja täysin tyytyväinen nainen

Heipä hei kaikille jälleen!

Perjantai oli pitkästä aikaa teatteripäivä. En ole varmasti vielä tehnyt selväksi, että rakastan teatteria niin katsojana kuin itse toteuttajanakin. Tällä kertaa oli tarkkailussa Teatteri Jurkassa jo pitkän aikaa pyörinyt kolmen miehen show Lähes onnellinen mies. Tähtinä häärivät siis Paavo Kerosuo, Reino Nordin ja Aarni Kivinen.

lahes_onnellinen_mies.jpg

(Kuva: Teatteri Jurkka)

Ihastuin jo itse teatterin tiloihin mielettömästi. Aivan ihana ja suloinen, hieman retrohenkinen paikka. Tila, missä näytelmä esitettiin oli juuri ja juuri makuuhuoneen kokoinen tila, jossa ei varsinaista lavaa ollut ja katsojat olivat kirjaimellisesti näyttelijöiden kanssa samassa tilassa. Katsojia huoneeseen tuskin 50 enempää mahtuu jos sitäkään. Tämä teki näytelmän seuraamisesta varsin kiehtovaa, koska mitään ilmeitä tai eleitä ei varmasti jäänyt huomaamatta. Näyttelijät tekivät jo tämänkin osalta aivan käsittämättömän hyvää työtä!

Pidin Lähes onnellisesta miehestä todella paljon ja se olikin varmasti yksi parhaista näkemistäni komedioista. Pojat näyttivät sen, ettei hyvän teatterin tekemiseen tarvita isoa lavaa, näyttäviä lavasteita tai suurenmoista puvustusta. Ainoastaan karismaattiset esiintyjät ja juuri sopivan typerä ja iskevä huumori takaavat täydellisen teatterielämyksen. Pojista näki, että he todella uskoivat siihen, mite he parhaillaan toteuttivat.

Voitte tutustua näytelmän sisältöön tarkemmin täällä. Esityksiä ei ole enää montaa jäljellä – vain 4 näytöstä ensi viikolla – mutta vielä kerkeätte. Näytelmän suosion puolesta puhuu jo se, että lisäesityksiä on ”jouduttu” järjestämään useita (minkä ansiosta itsekin kerkesin tämän näkemään). Suosittelen!

Vaatetukseni kyseisenä päivänä oli varsin yksinkertainen ja luotin tuona lämpimänä päivänä – niin kuin olen jo monta kertaa ehtinyt luottamaan – pitkiin helmoihin ja mataliin sandaaleihin. Ryhtiä asuun toi tuo rakastamani jakku ja kirpparilta aikoinaan muutamalla eurolla pelastamani laukku hieman vintagehenkisyyttä.

miia543.jpg

miia545.jpg

Mekko on kyllä yksi tulevan kesän suosikeistani ja tulette sitä varmasti näkemään jatkossa paljonkin – jakulla tai ilman. Kuvaa katsoessani tajusin myös, että taitaa taas olla aika käydä kaupan hiusvärihyllyllä.

miia540.jpg

Nyt näette myös lähikuvaa lärvistäni, sillä yksinkertaisen ja vaaleahkon asun vastapainona oli tällä kertaa tummahko iltakäyttöön soveltuva meikki. Olin itse lopputulokseen varsin tyytyväinen, vaikka en tämän parissa hirveän kauaa jaksanut puurtaa.

miia542.jpg

Näkemisiin

Miia Maria

muoti paivan-tyyli meikki suosittelen
Kommentit (1)
  1. Mainiota, kiitos teatterivinkistä! 🙂 Tarvii tsekata viimeisten näytösten ajankohdat, sillä asun ihan Jurkan kulmilla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *