#31DaysofMehronHalloween

Miia Ollula

 

Muutama viikko sitten tehtiin  Sapphire-Priestess hahmo Mehronin #31DaysofMehronHalloween skabaa varten Instagramissa. Muuten ei ehkä tulisi tällaista kunnon kuvaa tehtyä, jos ei olisi inspiroivaa aihetta. Ammatti meikkaajat sekä harrastelijat maailmalta ovat laittaneet tuonne upeita töitä. Katsoin juuri niin tuolla hästägillä löytyy jo 18 130 julkaisua! 

Mallina oli mun kaunis luottomalli Salla Nyholm ja UPEAN kuvan otti Petri Aho. Hän viritti koko studionsa valoineen päivineen työhuoneeseeni Puuterihuoneelle. Kuvaan saatiin lisää tunnelmaa sinisellä valolla, joka makeasti heijastuu kasvoille ja huntuun. 

Maalaamiseen hain ideoita tatuoinneista ja jalokivistä. Työni nimi Sapphire-Priestess tulee maalauksessa olevista Safiireista. Safiirin uskotaan antavan omistajalleen voimaa, kunniaa ja kuolemattomuuden. Se symboloi myös taivaaseen liitettyjä ominaisuuksia. Tähtisafiirin kolme valojuovaa merkitsee toivoa, uskoa ja kohtaloa ja sitä pidetään hyvän onnen tuojana. Tunnetuimpia safiireja löytyy mm. Englannin kuninkaan kruunusta ja Venäjän hallitsijan kruunuun on myös hiottu suuria safiireja.

Päähineen rakensin pitsistä, Iberon koruista ja harsomainen härpäke on mun vanha röyhelömekko, joka on lojunut kaapissa käyttämättömänä vuosia. Noh tulipahan sillekin käyttöä! Aikaa maalaukseen vierähti useampi tunti, sillä työssä oli paljon tarkkuutta vaativia yksityiskohtia. Alta  löydät tuotteet joita käytin työssä.

Hyvää lokakuun alkua,

Miia 

 

Tuotelista: 

Mehron Paradise AQ colours: white, black, darkblue, lightblue, teal. Brilliant colours: silver and blue. Fushion and metallic powder silver & mixing liquid.
Silmämeikki: Mehron eyeliner pencil black, eyeshadow: MAC cromat triennial blue and blue black. Mehron black eyeshadow. Eyelashes: Ardell.
 

 

 

Kommentit

Pallohamsteri (Ei varmistettu)

Hei!

Millainen tiesi oli meikkaaja/maskeeraaja ja kampaajaksi? Onko sinulla aiempaa postausta kursseista, kouluista, miten saat töitä jne. Itse olen haaveillut samasta ammatista kauan mutta en tiedä mikä koulu siihen olisi paras ja työllistyykö alalla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.