MIIA&IBERO MEIKKISIVELTIMET

IMG_20180904_160358_776.jpg

Noin vuosi sitten aloitimme MIIA&IBERO meikkisiveltimien suunnittelun yhdessä Iberon kanssa. Sain olla osana todella ammattitaitoista työryhmää. 

Remes & Packart suunnitteli pakkauksen ja siveltimen ulkoasun. Aluksi vaihtoehtoja oli 4 erilaista, värikkään keltaisesta ja neutraaliin nudeen. Punaisen ja mustan yhdistelmän koin kuitenkin omannäköiseksi. Pakkauksen taustapahvissa on kuviota, joka muistuttaa maalien sekoittumista toisiinsa. Tämä viittaa taiteellisempaan puoleen, jota pääsen käyttämään kasvo-ja bodypaint maalauksissa.
Itse siveltimen suunnittelu oli pääosin minun vastuulla. Testasin aluksi muutamia uutuus sivellin vaihtoehtoja tehtaalta, joita sitten lähdettiin työstämään eteenpäin. Karva on täysin synteettistä, missään ei ole käytetty eläimen karvaa. Karvan laatu on todella hyvä ja pehmeä ihoa vasten. Suunnittelun eri vaiheissa kiinnitimme tähän seikkaan eritoten huomiota ja jos sivellin vähänkin pisteli, niin se meni vaihtoon. Käytin testisiveltimiä aina töissä, joten näin heti toimiiko sivellin. Miten värit levittyy ja onko siveltimen karvat liian pitkiä vai lyhyitä. Monta seikkaa tuli huomattua mitä ennen tätä ei edes ajatellut siveltimistä. 

Suurin osa siveltimistä on kaksipäisiä. Luomivärisiveltimissä se helpottaa ja nopeuttaa luomivärinlaittoa eikä tarvita montaa sivellintä. Isommalla päällä laitetaan yläluomi ja pienellä päällä alaluomelle ripsien tyveen.

Siveltimiä on yhteensä 9kpl meikin eri vaiheisiin. Siveltimien numerointi tulee suoraan siinä järjestyksessä missä teen myös meikkini. Eli ensimmäisenä aloitan silmistä, sen jälkeen siirryn meikkipohjaan ja viimeiseksi kulmat ja huulipuna. Tämä työjärjestys säästää aikaa ja vaivaa. Kun silmät ovat täysin valmiit putsaan silmien alta varisseet ylimääräiset luomivärit ja sen jälkeen aloitan meikkipohjan teon.

Miiat_1.jpg

Sivellin nro.1. Peitevoide : Litteällä päällä voi levittää luomelle silmämeikin pohjustuksen, sekä sitä voi käyttää ihon virheiden peittoon. Pyöreällä päällä on helppo laittaa tummat silmänaluset piiloon ja sillä pääsee hyvin myös aivan silmän tummimpiin kohtiin silmänurkkiin. Pyöreässä päässä on kahta eri pituista karvaa joten lopputulos on kevyt. Litteämmällä päällä voi levittää valotuotetta nenänpieliin ja t-alueelle sekä peittää yksittäisiä ihon virheitä.

Sivellin nro.2. Luomiväri litteän muotoinen : Tällä siveltimellä pystyt laittamaan luomiväriä tarkasti yläluomelle jos teet kahdella värillä. Siveltimen toinen pää on myös litteä ja kapea, joten pystyt tarkasti laittamaan luomiväriä aivan ripsien tyveen alaluomelle.

Sivellin nro.3. Luomiväri pyöreän muotoinen:  Tämä on hyvä smokeye-silmiin, kun teet utuista silmämeikkiä. Sekä luomivärin häivytykseen ehdoton. Siveltimen pienemmällä päällä voi häivyttää alaluomen varjostuksen myös utuiseksi.

Sivellin nro.4. Eyeliner : Pidemmällä päällä saat tehtyä rajauksen tasaisesti ja tarkasti. Viistolla päällä pystyt tekemään kissamaisen rajauksen ulkonurkkaan.

Sivellin nro. 5. Meikkivoide: Saat tasaisen ja ohuen lopputuloksen. Peittävämpään meikkipohjaan voit levittää meikkivoidetta painellen.

Sivellin nro.6. Puuteri ja poskipuna sivellin: Itse levitän siveltimellä myös puuterin ohuelti. Sivellin on ihanan pehmeä ja iso. Saat poskipunan levitettyä todella luonnollisesti poskipäille. Myös puuterimaisen varjostustuotteen levittämiseen leuan alle ja kasvojen reunoille.

Sivellin nro.7. Highlight: Puuterimaisten valotuotteiden sekä varjostustuotteiden levittämiseen. Siveltimen viisto muoto helpottaa tuotteiden levityksessä.

Sivellin nro.8. Kulmakarvasivellin: Kierreharjaspäällä harjaa kulmat ensin muotoonsa. Tämän jälkeen ota siveltimen viistoon päähän kulmaväriä ja täydennä kulmien muotoa pienin tarkoin vedoin, kuin piirtäisit lisää karvoja.

Sivellin nro.9. Huulipuna: Pystyt levittämään huulipunan tarkasti ja tasaisesti. Siveltimellä on myös helppo rajata huulet esim. jos käytät mattapunaa, tällöin et välttämättä tarvitse rajauskynää ollenkaan. Muista laittaa huulipunan alle pohjustustuote, jolloin puna ei karkaile!

Meikkaaminen ei mun mielestä oo mitenkään vakava juttu! Kaikkia värejä ja lookkeja voi rohkeasti kokeilla ja vaihdella, vähän niinkuin vaatteitakin. Hiusten väriä ja muotoa ei pysty päivittäin eikä viikoittain muuttamaan, mutta meikillä se on mahdollista. Pienilläkin muutoksilla saa ihmeitä aikaan.

Siveltimiä voi ostaa kaikista K-Citymarketeista kautta maan! 

IMG_20180711_131551.jpg

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *