Hehkun loppuunmyynti

Seinäjoen Hehku sulkee tänään ovensa. Harmi, sillä kyseinen liike oli täälläpäin ainoa laatuaan, josta sai esimerkiksi Madaran tuotteita ja lisäksi vielä asiantuntevaa palvelua myös luonnonkosmetiikan saralta (useimmissa muissa kun luonnonkosmetiikkaa on yksi perimmäinen hyllynpätkä, eivätkä myyjät tiedä kyseisistä tuotteista yhtikäs mitään).

Loppuunmyynnin vuoksi kaikki loput tuotteet myytiin tänään -80 % alennuksella. Loppuunmyynti on todennäköisesti jatkunut jo muutaman päivän, mutta kuulin asiasta vasta eilen. Tänään siis kun liikkeeseen menin, oli hyllyissä enää muutama purkki jäljellä, eikä tietenkään mitään mitä olisin oikeasti tarvinnut. Mutta hätä ei ollut tämän näköinen: ostin kasan asioita joita en todellakaan tarvinnut, mutta joista tuli hyvä mieli!

haul.jpg

Koko satsi maksoi ennen alennusta 104,25 €, ja alennuksen jälkeen 20,85 €. PRETTY SWEEEEET I SAY.

Alma K:n puhdistusmaito oli tuotteista ainut, jolle oli perusteltu tarve. Toki sekin tarttui mukaan siksi, kun muuta kasvojenpuhdistustuotetta ei ollut enää jäljellä. Tuote ei ole ekosertifioitu, mutta se on sisältää pääasiassa luonnosta peräisin olevia ainesosia (mm. Kuolleenmeren mutaa) eikä siihen ole lisätty parabeeneja tai muuta vastaavaa. Tarve oli suuri, sillä aiempi puhdistusputelini vetelee viimeisiään, enkä tietenkään ole ajoissa nettishopannut uutta. Joten otetaan tämä kokeiluun!

Käyttämäni päivittäiskosmetiikka on 90% luonnonkosmetiikkaa. Erityisesti meikkipohjan suhteen olen neuroottinen, en halua tukkia ihoani millään synteettisellä. Sen sijaan teatteri- ym. lavameikki on pääosin ns. tavallista kosmetiikkaa: luonnonkosmetiikka kun ei muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ole pystynyt tarjoamaan minulle riittävän pigmenttistä ja pysyvää tavaraa esimerkiksi silmämeikkiin. Lisäksi sävyvalikoimat ovat hieman liian suppeita, lavameikkiä kun ei maanläheisillä sävyillä tehdä. Ostoskoriin hyppäsi tänään siis seuraavat tuotteet:

 • Clarinsin Ombre Iridescente -luomiväri sävyssä Silver white (aiempi, rakas valkoisena hehkuva luomivärini löytyy tällä hetkellä murusina vessan lattiakaakeleiden välistä….)
 • IsaDora-luomiväri sävyssä Black Galaxy (törkeän ihanasti hehkuva musta-hopea, ahhh)
 • Lily Lolo -mineraaliluomiväri sävyssä Choc Fudge Cake (nimestään huolimatta ei ollut ruskea, vaan ihana vivahteikas lila-pinkki-sini-ab)
 • Glitternistin kimalteita, hopea x2 ja kulta
 • ja lisäksi Palladion Velvet Matte Metallic nestemäiset huulipunat sävyissä Gilded ja Brilliant (kupari ja verenpunainen)

Materia. Miten ihanaa turhuutta <3

kauneus meikki iho
Kommentit (2)
 1. Hehku Loppuunmyynti | Uutiset Is
  11.8.2020, 09:30

  […] Hehkun loppuunmyynti – Milkshake Mademoiselle | Lily – Hehkun loppuunmyynti – Milkshake Mademoiselle | Lily – Seinäjoen Hehku sulkee tänään ovensa. Harmi, sillä kyseinen liike oli täälläpäin ainoa laatuaan, josta sai esimerkiksi Madaran tuotteita ja lisäksi vielä asiantuntevaa palvelua myös luonnonkosmetiikan saralta (useimmissa muissa kun luonnonkosmetiikkaa on yksi perimmäinen hyllynpätkä, eivätkä myyjät tiedä kyseisistä. […]

 2. Hehku Loppuunmyynti | Pieksämäki Uutiset
  23.3.2020, 15:59

  […] Hehkun loppuunmyynti – Milkshake Mademoiselle | Lily – Seinäjoen Hehku sulkee tänään ovensa. Harmi, sillä kyseinen liike oli täälläpäin ainoa laatuaan, josta sai esimerkiksi Madaran tuotteita ja lisäksi vielä asiantuntevaa palvelua myös luonnonkosmetiikan saralta (useimmissa muissa kun luonnonkosmetiikkaa on yksi perimmäinen hyllynpätkä, eivätkä myyjät tiedä kyseisistä tuotteista yhtikäs mitään). […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *