Lempi matkakuvani

Tällaisena pimeänä talvi-iltana uppouduin katselemaan vanhoja lomakuvia kuukausien ja vuosienkin takaa. Mikään ei piristä yhtä hyvin kuin lomalla otetut kuvat ja niiden tuomat ihanat muistot. Rakastan ikuistaa hetkiä, jotta jälkeenpäin olisi myös jotain konkreettista jäljellä jostain ihanasta hetkestä tai matkasta. Sen kummempia kuitenkaan höpöttelemättä päästään itse asiaan eli niihin kuviin 🙂 Tässä on muutamia kuvia, jotka pomppasivat eritoten silmään.

PicMonkey Collage.jpg

En voi käsittää, että Kreikan matkasta on jo yli vuosi! Muistan reissun edelleen tarkasti ja voin muistella sitä ainoastaan hymyssä suin 🙂 Mastkustin tällöin myös ensimmäisen kerran ilman omia vanhempiani, joten matkustaminen oli omalla tavallaan täysin uutta. Matkasta jäi käteen lukemattomia muistoja ja kokemuksia. En kyllä miettisi hetkeäkään, jos minulla olisi mahdollisuus matkustaa jälleen Kreikkaan, sen verran siihen silloin rakastuin.

 

PicMonkey Collage1.jpg

Tätä reissua en voisi tai edes haluaisi unohtaa, kaksi viikkoa Thaimaan lämmössä sopii mainiosti etenekin minunlaiselleni lämmön ja auringon rakastajalle. Hassua ajatella, että olin tällöin 14-vuotias yläastelainen, nyt olen 17-vuotias lukiolainen. Iästä huolimatta olen aina rakastanut matkustelua ja uskon, että tulen aina rakastamaan. 

 

PicMonkey Collage2.jpg

Viime kevään Ranskan reissusta minulla olisi niin paljon kerrottavaa ja kuvia näytettävänä, yritin kuitenkin valita kaikista niistä lukuisista kuvista muutaman, jotka olivat ylitse muiden. Tähän reissuun mahtui erittäin paljon kokemuksia ottaen huomioon, että se kesti ainoastaan muutaman päivän. Niissä muutamassa päivässä tuli nähtyä Heidelberg, Strasbourg ja sen parlamentti sekä Pariisin kuuluisimmat nähtävyydet. Ikimuistoista tästä kaikesta teki sen, että sain matkustaa yhdessä koulukavereideni kanssa ja kokea kaiken heidän kanssaan. 

Toivottavasti nämä kuvat välittivät edes osan kokemistani seikkailuista ja niiden tuomasta ilosta. Itselleni tuli ainakin hyvä mieli, kun muistot tulvivat jälleen mieleen. Ei muuta kuin ihanaa talvi-iltaa kaikille.

♥ Milla

kulttuuri matkat
Kommentit (1)
  1. annaniinikivi
    19.8.2017, 17:49

    Ihania nää kuvat! Iski kauhea matkakuume sun postausta selatessa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *