10 kysymystä ja faktaa

Heippa taas kaikille!<3 Keräsin tähän 10 kysymystä ja vastausta sen perusteella, mitä minulta useasti kysytään tai on kysytty. Vähän tällaiseen ystäväkirjatyyliin eli vastauksia ei kannata ottaa niin vakavasti. Jos tulee mieleen vielä jotain mitä haluaisitte tietää, kysykää rohkeasti 🙂

1. Paras kohta kropassasi ja mitä kropassasi muuttaisit?

​Omasta mielestäni paras kohta on selkä. Siihen on pikkuhiljaa tarttunut muotoa vuosien varrella. Jos jotain saisin muuttaa (ja muuttuhan se treenatessa) niin ne ovat etureidet. Olen aina ihaillut naisilla lihaksikkaita ja voimakkaita jalkoja, ja niihin olisi hyvä saada massaa ihan tulevia kisojakin ajatellen. Muuten olen kaikenkaikkiaan tyytyväinen kroppaan. Omasta kehosta ei kannata ottaa liikaa paineita, pääasia että itse on tyytyväinen. Toisaalta, tyytyväisyys tappaa kehityksen 😉

2. Mistä sait kipinän salitreeniin ja kisoihin?

Olen lähes aina harrastanut jotain urheilua ja ollut pienestä pitäen kisahenkinen. Lapsena harrastin yleisurheilua. Ala-asteella aloitin telinevoimistelun ja kävin muutamissa kisoissa. Lopetin liikunnan lukiossa. Turkuun muuttaessani löysin tieni salille, jossa kävin vuoden. Sen jälkeen löysin crossfitin. Sitä harrastin 2 vuotta ja se vei täysin sydämeni ja kaiken vapaa-aikani. Söin kuitenkin todella vähän ja liikuin liian paljon. Juoksin lisäksi pitkiä matkoja monta kertaa viikossa. Lopulta kroppani ei kestänyt ja kehitys loppui. Alitajunnassa oli ajatus punttitreeneissä ja lihasmassan kasvattamisessa. En vain tiennyt miten se tehdään, ja siinä vaiheessa ei ollut juurikaan tietoa tavoitteellisesta treaanaamisesta. Otin nettivalmennuksen johon kuului sali- ja ruokaohjelma. Tapasin yhteistreeneissä samanhenkisiä ihmisiä ja unelma kisaamisesta kävi mielessä. En kuitenkaan tiennyt mihin lajiin edes sopisin, enkä sitä kysynytkään. Samana keväänä tapasin nykyisen avopuolisoni, joka oli vuosia käynyt salilla ja seurannut fitnesslajeja. Hän teki minulle sali- ja ruokaohjelmia ja treenasimme paljon yhdessä, ja nyt jälkikäteen tajuankin miten päin **** ko. firma teki ohjelmat. Mutta kipinä syttyi, ja se oli pääasia. Hän kannusti minua ottamaan yhteyttä valmentajiin jos kisaaminen kiinnostaa. Hänen tuttunsa kautta löysinkin nykyisen valmentajan. Hieman sydän kurkussa menin ensimmäiseen tapaamiseen, koska pelkäsin hänen laittavan minut bikinifitnekseen. En koskaan ole ihaillut bikinifitness-kroppaa, sillä pidän hieman lihaksikkaammasta ja ”treenatumman” näköisestä mallista, ja onneksi nyt nostellaan rautoja body-lavoja varten :)!

3. Miten jaksat treenata ja noudattaa tällaista elämäntapaa?

Mielestäni tärkeää on asettaa itselle tavoite. Oli se sitten laihduttaminen, kisaaminen, lihasmassan kasvatus, hyvä olo… On tärkeää tiedostaa, että oman tavoitteen saavuttaminen vaatii töitä ja siihen ei ole oikoteitä. Halu muutokseen täytyy tulla itsestä, ei muista. Ja on oltava valmis menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle, jos haluaa muutosta. Itseä motivoi tulevat kisat, treenien ja puhtaan ruuan tuoma hyvä olo ja kehitys. Itseä kiehtoo myös nähdä se, miten tietyt ruuat ja treenit vaikuttavat kehoon.

​4. Mitä puolia arvostat kumppanissa?

Luottamus on kaikista tärkeintä. Kumppanin täytyy olla myös samanhenkinen. Arvostan myös todella paljon samantyylisiä elämäntapoja sekä huumorintajua. Ei siitä tulisi mitään, jos itse liikun ja elän terveellisesti ja toinen on sohvaperuna, jolla on omat lokerot jääkapissa pizzoja varten. Pidän siitä, että toinen arvostaa itseään ja muita ihmisiä, sekä huolehtii terveydestään liikkumalla ja elämällä terveellisesti. Tässä varmaan tuli tärkeimmät 😉 Ja vaikka sanotaan, että sisäinen kauneus on tärkeintä, kyllä se ulkonäkö myös merkitsee.

5. Kuka on ihanteesi tällä hetkellä?

En ole koskaan erityisemmin ihaillut ketään tiettyä henkilöä. Ihailen yleensä ihmisiä, jotka toteuttavat itseään, ovat rohkeita ja saavuttavat unelmansa. He inspiroivat minua.

​6. Mitkä ovat tulevaisuudensuunnitelmasi 5 vuoden sisällä?

Nykyinen ammattini on ihan ok, mutta uskon että minulla olisi enemmän annettavaa muualla. Aion todennäköisestä 5 vuoden sisällä hakea opiskelemaan fysioterapeutiksi, kun elämä vähän rauhoittuu. Parin vuoden sisällä olisi tarkoitus kisata bodyfitneksessä. Mahdollinen muutto kotiseudulle päin Pohjanmaalle on myös todennäköistä muutaman vuoden sisällä.

7. Syötkö ikinä mitään herkkuja?

Tottakai syön. Tällä hetkellä pyrin pitämään kerran viikossa vapaasyöntipäivän. Nyt oikeasti yritän pitää siitä kiinni, viime offilla se karkasi vähän käsistä. En ole koskaan välittänyt karkeista yms. Tykkään kuitenkin käydä ulkona syömässä ja kesällä maistuu jäätelö 😉 Dieetillä ollaan tiukemmalla linjalla. Ruoka on hyvää <3

8. Mitkä ovat 5 parasta ja huonointa puolta itsessäsi?

Olen luonteeltani sisukas, kun jotain päätän niin sen myös teen. Tällä ajattelutavalla mm. dieetti sujui suht mutkattomasti. En lannistu pienistä asioista, olen yleensäkin aika positiivinen luonne. Innostun helposti asioista ja minut saa helposti mukaan uusiin juttuihin ja kokeiluihin. Olen luotettava kumppani. Olen myös vahva, elämän kolhut ovat kasvattaneet minua paljon ihmisenä 😉

Huonoista puolista mainitsen ensimmäisenä liiallisen tunnollisuuden. Olen aina ollut todella tunnollinen esim. koulun suhteen. Pitäisi oppia rentoutumaan useammin. Olen hyvin sosiaalinen ihminen, ja pitäisikin oppia viettämään aikaa enemmän yksin. Olen hyvin laiska tekemään ruokaa, pyydän välillä liikaakin poikaystävääni ruuanlaittoon. Nytkin ruokavaliooni kuuluu pelkästään ruokia, jotka voi valmistaa helposti ja nopeasti. Viimeiseksi mainitsen sen, että jos olen huonolla tuulella näytän sen liian herkästi, varsinkin kotona. Välillä olen huonolla tuulella ihan turhista asioista ja se harmittaa.

9. Mikä saa sinut nauramaan?
Poikakaverin kanssa tulee pelleiltyä paljon ja nauramme paljon yhdessä. Huonot ja mauttomat vitsit toimivat aina. Tykkään nauraa myös omille mokille, ja varsinkin kun kavereiden kanssa niitä muistellaan jälkeenpäin.

10.Paljonko sieltä penkistä sitten nousee?

Tällä hetkellä en tee penkkiä tangolla ollenkaan. Viimeksi kun testailin maximeja puolisen vuotta sitten, taisi n.55kg nousta (oma paino n.60kg). Muutenkaan en maximivoimaa treenaile 🙂 Ehkä tänä vuonna päästään 60kg:n puolelle. Toivossa on hyvä elää.

 

13487478_10208922729722142_856870934_n.jpg

Naantalissa herkuttelemassa <3

13492957_10208922750802669_1586577929_n.jpg

Mukavaa juhannusta <3 Itse aion viettää sen RMJ:n merkeissä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *