It feels good right now

13820768_10209213739517205_280316819_n.jpg

Ohtakarin biitsi Kokkolan lähellä

Niin lomalla! Tätä onkin odotettu. Tosin tämänkertainen loma kestää vain 16 päivää, mutta jääpä syksyä ja talvea varten lomapäiviä. Jos vaikka jotain reissua pukkaisi? Syksyllä on paljon muutakin kivaa odotettavaa, kuten esimerkiksi Fitness Expo sekä I Love Me-messut, missä olen esittelemässä FAST:n ja Celsiuksen tuotteita!

Menneeseen vuoteen mahtuu kyllä kaikenlaista tapahtumaa, joten ihan loman tarpeessa tässä kyllä jo oltiin. On tullut jo niin kauan pohdittua alanvaihtoakin. En tosin vieläkään tarkalleen tiedä, miksi haluaisin isona. Tällä hetkellä haaveena olisi elättää itsensä jotain liikuntaan/ravintoon liittyvällä, ja vähitellen tehdä vähemmän ja vähemmän sairaanhoitajan hommia, kunnes jonain päivänä niitä ei tarvisi tehdä juuri ollenkaan. Harmittaa, kun aikoinaan valitsi ”väärän” alan. Opiskelut ja harjoittelut kyllä sujuivat aina hyvin, mutta tiesin koko ajan, että tämä ei ole oikea juttu minulle. Nykyinen työ kyllä on ihan mielekästä, mutta tuntuu että siitä puuttuu se jokin. Työn pitäisi kuitenkin vähintään antaa yhtä paljon kuin ottaa. Nykyään opiskelusta on vaan tehty niin vaikeaa sekä taloudellisesti että työssäkäyvälle, kun pohjalla on jo ammatti.

 

13672365_10209223814009061_1916545379_n.jpg

                                                                                          Kotona ”lähirannalla” loikoilua

No miten se loma sitten sujuu? Treenit sujuvat hyvin ja ruoka maistuu. Nyt ruokailuun on tullut mukaan mukava rentous, kun ei enää ole tiukkaa dieettiä. Toki ruoka käy edelleen puntarin läpi, ja kerran viikossa pidän vapaasyönnin ja katson vähän mitä suuhuni laitan. En tosiaankaan halua, että syöminen karkaa käsistä niin kuin viime offilla. On sitten helpompaa sulatella rasvoja tulevaisuudessa, kun ei sitä ole kertynyt ihan mahdotonta määrää. Kalorit ovat nyt 2400 kcal luokkaa,  ja paino pysyy edelleen siellä dieettilukemissa, joten ihan mukavaa viettää kesää timmimmässä kunnossa 🙂 Toisaalta, eipä ne parit ylimääräiset jäätelöt ole näkynyt missään. Jalat ovat kyllä saaneet kovaa kyytiä treeneissä, joten toivotaan että niissä näkyy pientä kasvua joskus. Hackiin sai pistää taas vähän enemmän painoa kuin ennen 😉 Pääkin on mukavasti tullut dieetin jälkeen mukaan treeneihin. Ensi viikolla pääseekin taas todella työn touhuun, kun tehdään Sallan kanssa kunnon jalkatreeni. Lomallakaan ei treeniä jätetä. Kokkolasta löytyy todella hyvä sali ; Kokkolan urheilutalo jonne pääsee muutamalla eurolla ja puitteet ovat loistavat. Lenkkeily on ollut ihanaa kun ympärillä ei ole autojen hälinää eikä saasteita. Tosin lenkkeily painostavassa, helteisessä ukkossäässä ei ehkä ollut maailman mukavinta…

13672532_10209223812609026_867118410_n.jpg

                                                                               Ukkosta ilmassa, mutta sen ei anneta olla tekosyy!

13871826_10209240801713743_522916873_n.jpg

                                                                                   Kesähaba!

Loman alussa suuntasimme poikaystävän kanssa Pohjanmaalle, koska molempien perheet asuvat siellä. Kävimme mökillä, ja siellä tuli tietenkin syötyä ja paljon. Tosin herkut eivät seuraavana päivänä näkyneet oikeastaan missään. Energiaa sitten taas piisasi vaikka muille jakaa. Kumma juttu? Oli makkaraa, pihvejä, patonkia, jäätelöä, suklaata, perunoita yms. Ihanaa kun saa vaan olla eikä tarvitse tehdä mitään. Maalla on muutenkin kivaa käydä, kun ei ympärillä ole kaupungin hälinää. Tekee oikeasti välillä todella hyvää, kun ei ole samalla tavalla virikkeitä kun kotona Turussa. Siellä tuntuu, että koko ajan pitää mennä ja tehdä jotain. Jos haluaa ottaa aurinkoa, täytyy lähteä kotoa pois. Täällä saa vaan mennä omaan pihaan ja rentoutua. On myös kiva tunne, kun on fyysisesti monta sataa kilometriä välimatkaa kiireeseen ja hälinään. Ajatuksetkin lepäävät täällä. Olen luonteeltani vaativa itseäni kohtaan ja tiedän, että siitä pitäisi päästä pois. Minulla on myös taipumusta turhien asioiden murehtimiseen. Toisaalta tässä lajissa vaativuus on hyvä juttu, koska aina voi kehittyä ja olla parempi. Välillä mietin, miten voisi olla töissä parempi, miten pystyisi kouluttautumaan korkeammalle, miten yleensäkin toimia tehokkaammin. Nyt lomalla ajatukset ovat olleen kaukana noista asioista. Olen nauttinut kesästä, läheisistä ihmisistä ja (nyt tulee supernolo paljastus)kesän ensimmäisestä uinnista ja jäätelöstä! Tuntuu hyvältä päästää irti stressaavista ajatuksista ja tajuta, että ihan turhaan niitä on miettiä. Loma on siis tehnyt tehtävänsä!

13823312_10209213739677209_1210102783_n.jpg

                                                                                 Mökkeilyä ja Villen suuri saalis

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *