Syksy tulee

Viimeksi kun kirjoitin, oli vielä kesä. Nyt ollaan jo päästy syksyn puolelle. Olen huomannut joka syksy kärsiväni pienestä motivaation puutteesta. Väsyttää aivan sairaasti, ei huvittaisi tehdä mitään ja arkiaskareet eivät kiinnosta. Lisäksi olin viikon flunssassa ja pari viikkoa yskässä. Onni onnettomuudessa, flunssa sattui juuri lepoviikolleni. Treenit sentään kulkevat hyvin syksystä huolimatta ja ne ovatkin parasta terapiaa syksyä varten. Onneksi on paljon pientä puuhastelua, joten toivottavasti syksy menee nopeammin 🙂

mustikka.jpg

Ilmottauduin sitten vihdoinkin autokouluun. Tällä viikolla ensimmäiset tunnit ovat lähteneet liikenteeseen. Autoakin tuli jo ajettua ”kunnolla” ensimmäisen kerran. Yllättävän vaikeaa, ja kestää hetken ennen kuin tottuu vaihteiden käyttöön ja tasaisiin lähtöihin. Tavoitteena on, että teoriatunnit saisi käytyä nopeasti ja sitten saisi keskityttyä ajamiseen kunnolla. Kyllä se kortti ja auto vaan helpottavat kummasti elämää, varsinkin siinä vaiheessa kun muutan joskus Pohjanmaalle. Ei ole niin viimeisen päälle tarkkaa, missä työpaikka sijaitsee. Muutama mielenkiintoinen työpaikka täällä Turussa on mennyt ohi sen vuoksi, koska vielä ei sitä korttia ole. Suunnitteilla on pieni reissu mm. Porvooseen Pt Vatasen uudelle salille kun olen saanut kortin!

Menin myös ilmottautumaan hoitotieteen aineopintoihin. En ole vieläkään keksinyt, mikä minusta tulee isona, mutta uskon että tästä olisi hyvä aloittaa. Siitä pystyy kuitenkin jatkamaan vaikka johto- tai opettajaopintoihin. Opiskelu tuo myös kivaa lisäpotkua työelämään ja arkeen. Osastotyö menee tässä sivussa hyvin, mutta en usko tekeväni sitä enää muutamien vuosien kuluttua. Uskon, että minulla on pientä pre-ikäkriisin ja syysahdistuksen sekoitusta :D.

14080951_10209423282595651_2030498056_n.jpg

Onneksi kuitenkin on tiedossa supermotivaatiota! Nimittäin lokakuussa Nordic Fitness Expo ja Jyväskylän sm-karsinnat. Sieltä haetaan vauhtia ja inspiraatiota treeneihin. Kovia kilpailijoita on kyllä jälleen tiedossa. Itse pyörin Expossa FAST:n tiskillä :). Syyskuun lopulla olen maistattamassa FAST:n drinkkejä Kupittaan Citymarketissa, joten siellä nähdään. Painokin on alkanut hiljalleen nousta dieetin jälkeen ja tuntuu, että sarjapainotkin ovat pikkuhiljaa kasvaneet. Tein pienen testin maitotuotteiden suhteen. Söin hetken rahkaa, ja kyllä sen olossa huomasi! Itse kun kärsin astmasta, se paheni ja kasvoihin tuli aknea. Aamupalasmoothie on toiminut hyvin, varsinkin jos siinä on lisättynä esim. mct-öljyä tai kookosrasvaa.

14080902_10209423280675603_1182665844_n.jpg

Ikävä kesää!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *