Tuleva Vaasalainen (ja salikin tsekattu valmiiksi)

​Mistähän sitä taas alottaisi. On kuulkaas niin monta juttua taas tulessa ettei itsekään meinaa pysyä perässä!

Mutta, asiat ovat järjestyneet niin kuin niillä tapana on. Sain maanantaina siis töitä. Vaasasta. Haastatteluaikoja varatessani yksi osastonhoitaja kysyi, että ”kuka hullu sieltä Turusta lähtee tänne päin?”. Kyllähän sitä vähän hullu täytyy olla, ettei jumita vanhoissa tottumuksissa ja piireissä ja uskaltaa lähteä kokemaan jotain uutta. Vaasahan on jo entuudestaan tuttu kaupunki. Olen kotoisin Oravaisista (kts. Google) jossa perheeni nykyisinkin asustelee. Olen itsekin asunut vuoden Vaasassa. Vaasa on pieni ja kaunis kaupunki meren äärellä. Lenkkireittejä löytyy joka makuun. Poikaystäväni on kotoisin Alavetelistä, jonne ei ole kovin pitkä matka Vaasasta. Vaasasta on myös hyvät kulkuyhteydet joka paikkaan. Lisäksi Vaasassa asuvat sisko ja nuoruudenystäväni,ja sain myös kuulla että yksi lukioystävistäni muuttaa sinne! Inssi olisi tosiaan 7.10, ja silloin olisi pakko päästä läpi, koska en tiedä mihin ajankohtaan seuraava yritys menisi. Ajo-opettajallani on kova luotto minuun, jota kyllä suuresti ihmettelen. Puitteet alkavat olemaan siis kunnossa 😉

8.jpg

Mites treenit sitten jatkuvat? Vastaus: samalla tavalla. Saleja googletellessa ehdottomaksi ykköseksi nousi Wasa Gym House. Sports Club on testattu; ei ollut juttuni. Noita halppissaleja on, mutta en kauheasti suosi niitä. Sallan kanssa valmennus jatkuu, tietty ei pystytä näkemään niin useasti kuin ennen. Onneksi kisoihin on vielä aikaa jonkin verran, niin näkee miten homma lähtee sujumaan. Juna kulkee! En vaan voi kuvitella edes löytäväni parempaa valmentajaa, joten pidän kyllä Sallasta kiinni kynsin hampain! 😉

Kolmantena asiana opiskelu. Saan tehdä lähes kaikki kurssit Turun avoimessa yliopistossa etänä, ja tentit voi suorittaa sähköisessä muodossa Vaasan yliopiston tenttitilassa. Kätevää. Ensi keväänä haen mahdollisesti opiskelemaan yliopistoon tai ylempään ammattikorkeakouluun, ja noita hoitotieteen aineopintoja saa sitten kätevästi korvattua. Deadlinet rupeaa lähestymään ja pari englanninkielistä kirjaa olisi luettavana vielä.

14463925_10209733154582257_1111877667_n.jpg

 

Pääsin aloittamaan yhteistyön Fitverstaan kanssa! Fitverstas tarjoaa edullisia, räätälöityjä treenipaketteja. Heidän kanssaan on mahdollisuus saada nettivalmennusta, etävalmennusta ja ihan pt-ohjauksia ympäri Suomen. Täältä pääset tilaamaan heidän tuotteitaan: http://www.fitverstas.com. Itselläni on testissä kyykkypaketti, jolla saa vaihtelua kyykkytekniikoihin. Paketissa on myös treenit keskivartalolle ja yläkropalle. Ohjeet löytyvät myös kuvallisina! Itse käytän vain kyykkyosiota, koska minulla on tarkoin suunniteltu oma ohjelma Sallan kautta. Tekee hyvää tehdä välillä asioita toisin, ja jalat saa varmasti hapottumaan 😉 Lisäksi olen päässyt testaamaan uusia vatsalihasliikkeitä.

 

14459096_10209733154302250_908088339_n.jpg

 

Kohta onkin aika vuoden kohokohdan, eli Fitness Expon. Ei enää kauan! Minua voi tulla moikkailemaan FAST:n lisäravinnepuolelle. Toki käyn kisojakin katsomassa ja hakemassa motivaatiota sieltä. Nähdään siellä siis!

 

photo.jpg

 

pienempi.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *