Yumilashes kestotaivutus

12625829_10207774265971266_157520897_n.jpg

 

Ajattelin tässä postauksessa hypätä hetkeksi pois treenimaailmasta ja kertoa teille Yumilashes kestotaivutuksesta. Minun ongelmani ovat aina olleet pitkät, mutta tönköt ripset. Ne eivät sitten taivu millään, edes taivutus ripsivärin laiton jälkeen ei tehoa. Olen testannut useaan kertaan ripsienpidennyksiä, sekä tavallisia että volyymeja. Ne pysyivät maksimissaan sen 2 viikkoa, jonka jälkeen ne täytyi huoltaa. Lisäksi osa ripsistä allergisoi silmiäni ja pilasi omat ripseni moneksi kuukaudeksi. Omissa ripsissä ne eivät koskaan näyttäneet myöskään kovin luonnollisilta.

Onneksi törmäsin tähän Yumilashes taivutusmenetelmään! Kävin taivutuksessa Turun Sweet Beautyssa. Kokemus oli erittäin miellyttävä ja aikaa laittoon meni noin 1 tunti. Suosittelen! Kauneushoitola tarjoaa lisäksi paljon muitakin hoitoja.

Taivutuksessa ei tosiaan ole käytetty mitään irtoripsiä tai allergisoivia ainesosia. Ripsiä ei saa kastella vuorokauteen ja huoltoväli on noin 2 kk. Ripsien kanssa saa ihan normaalisti liikkua, nukkua ja huoltaa ihoa. Niitä saa myös meikata normaalisti. Ripseni ja kulmani myös värjättiin, joten kiireisinä päivinä ei periaatteessa meikkaamisesta tarvitse huolehtia.

En ymmärrä miksi tätä menetelmää ei ole enempää käytetty. Mielestäni lopputulos on luonnollisempi ja pysyvämpi kuin ripsienpidennykset. Lisäksi ripsienpidennykset menevät monella ”överiksi” saamaan katseen näyttämään todella väsyneeltä. Tämä on myös paljon edullisempi vaihtoehto pidennyksille ja ripsillä on helpompi olla.

Lopuksi kuva vielä ripsivärin kanssa. Aikamoiset räpsyttimet, eikös ;)? Yleensä joudun laittamaan ripsiväriä kaksi kerrosta ja taivuttamaan monta kertaa. Ripsivärinä käytän kestosuosikkiani, Diorin Iconic Overcurlia.

12637041_10207780662291170_591220262_o.jpg

Hyvää alkavaa helmikuuta kaikille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *