Mimmit sijoittaa Rahamaniassa!

Heippa mimmi! <3

Käsi ylös, jos tänään alkoi joululoma ja se on susta taivaallisen ihanaa. 

Kävin tällä viikolla Rahamaniassa juttelemassa Ninan kanssa sijoittamisesta. Jaksossa kerron miten päädyin perustamaan Mimmit sijoittaa -blogin! En ole tainnut sitä täällä blogin puolella edes avata? **UNSEEN MATERIAL** siis luvassa, eh

Kerron myös mihin itse sijoitan ja annan lopussa vinkit sijoittamisen aloittamiseen. Aloita siis joululoma rahahölinän merkeissä ja tsekidaut!

Haastattelu löytyy myös podimuodossa iTunesissa ja Podcast-äpissä. Kiitos Rahamanian tyypit Nina ja Tellu kun sain tulla vierailemaan!

Kommentit (2)
 1. Moikka!

  Mahtavaa, että rahasta ja sijoittamisesta uskalletaan puhua julkisesti ja vielä ymmärrettävästi! Peukutan suuresti blogiasi; toivottavasti tästä kehkeytyy menestystarina ja se inspaisi paljon muita mukaan. Totuushan toki on se, että nousukaudella lähes kuka vain voi olla hyvä sijoittaja, mutta taantumassa näkee kenestä siihen on oikeasti. Joka tapauksessa oman talouden hallinta on mun mielestä number 1 asia handlata ja sen opettaminen pitäis olla pakollisena jo yläasteella.

  Itse aloitin 26-vuotiaana (nyt 31) ja yrittänyt tsempata muitakin mukaan tähän touhuun, sillä tiedän että haluan tulevaisuudessa tehdä muutakin kun töitä ja tarkoitus olisikin joskus pyörittää pelkillä sijoituksilla omaa kotitaloutta.

  Ihanaa Uutta Vuotta ja jatketaan rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä puhumista, jotta se ei olis tabu tai niin pelottava asia!

  1. Heippa! Kiitos hienoista sanoista. <3 

   Olen aivan samaa mieltä sun kanssa siitä, että sijoittamisesta on yhtä tärkeää (jopa tärkeämpää) puhua karhumarkkinan aikaan kuin nousukautena. Omaan sijoitustrategiaan markkina ei vaikuta, koska olen pelissä mukana pitkällä aikavälillä. 🙂

   Mahtavaa, että tsemppaat myös muita sijoittamiseen, ja mielentöntä uutta vuotta sinulle! Kiitos vielä ihanasta kommentista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *