I love me- messuilla ensikertalaisena

Valitettavasti oon ollu kipeenä tässä niin kirjottelu on jäänyt kokonaan. Ei oo aivot pystyny työskentelemään että olis saanut tuotettua jotain tekstiä ulos 😀 vieläkään en oo kokonaan terve mutta parempaan päin.

Viikonloppu oli ihan huippu! Lauantaina oltiin espoossa kun miehellä oli pelit siellä. Hän siis pelaa salibandyä maalivahtina! Oon monena vuonna jo kiertänyt mukana peleissä joten on aina mukavaa päästä tapaamaan hänen pelikavereitaan kun kaikki on jo niin tuttuja. Oon myös muutaman hyvän kaverinkin saanut noiden puolisoista! Heitä on aina kiva päästä näkemään ja vaihtamaan kuulumiset, ellei oo muuten vapaa-ajalla kerennyt näkemään. 

Voitin liput facebookin kilpailussa I love memessuille, mikä oli erityisen mieluinen ylläri sillä oon halunnut päästä jo useana vuonna katsastamaan nuo muttei ole tullut mahdollisuutta. Messuilemaan suuntasin sit sunnuntaina, lähdettiin kaverinkanssa täältä ajelemaan helsinkiin päin siinä puol10:n aikaan aamulla. Olin ite ajatellu että ajettais keskustaan asti autolla ku liput piti noutaa Sokos hotel presidentistä, mutta onneks tää mun kaveri oli vähä fiksumpi ja ehdotti että jätetään auto itikseen parkkiin, mennään metrolla keskustaan hakee liput ja siitä ratikalla messukeskukseen. Matka meni oikee näppärästi ja oltii messukeskuksella joskus 12 pintaan. 

Heti aulassa huomas miten tajuttomasti siellä olikaan porukkaa, eikä mikään ihme. Sieltä löytyi ihan kaikkea terveyteen ja kauneuteen liittyen ja olinkin hyvin mielissäni siitä kaikesta tarjonnasta! Löyty uusia meikki- ja hiustuotemerkkejä ja siellä oltais tehty pikameikkejä sekä kampauksia, mutta tällä kertaa en niihin uskaltautunut. Ensvuonna voisi kyllä kokeilla mitä ne kerkee loihtimaan.

Oli tosiaan meikkejä ja muita kauneuteen liittyviä juttuja, hiustenhoitotuotteitatreenijuttuja, vaatteita, koruja, hierontaa, maistiaisia erijutuista, kilpailuja, erilaisia erityksiä ja niin edelleen. Tykkäsin!

Puretreeni– pisteessä pääsin tapaamaan ihan huippu miestä, legendaa, idolia, yhtä parhaista kiekkoilijoista ikinä– itse Jere Karalahtea! Olin niin innoissani enkä tienny miten päin olisin. 😀 Hänen ihana vaimo Nanna oli myös paikalla ja heidän ylisulonen poikansa Jax ♡ Ihan mahtavaa oli tavata heidän perhe ja päästä vaihtamaan muutama sananen. 

img1477228574366.jpg

img1477234775509.jpg

Tää tyttö on nyt niin onnellinen!! 😀 ihan huippu viikonloppu ja etenki messuilut, nyt voiki tän päivän levätä ja kohta painelenkin suihkuun.

TÄNÄÄN ILLALLA JATKUU WALKING DEAD! Oon jännittäny koko kesän mitä siinä tulee käymään ja kuka kuolee! Tänään pääsee siitäki jännityksestä. 😀 apua! 

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! ♡

screenshot_2016-10-23-11-52-24.png

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *