7 paljastusta

versatile-blogger-award.jpg

Voi, mikä ihana yllätys oli shoutboxin kautta tullut sähköpostiini! Ihana Phocahispida oli antanut minulle Versatile Blogger Awardin! Siis tätä palstaa oikeasti lukee joku!! Myös multilahjakas Tommi K. mainitsi Minä ja Elain -palstan omassa (täysin ansaitussa) palkintopostauksessaan. Kiitos, ette tiedä, miten kovasti tästä tuli hyvää mieltä :)!

 

Tunnustus sisälsi myös seuraavan ohjeistuksen

1) Anna tunnustus eteenpäin muille bloggareille (alun perin luku oli 15 bloggaria, itse valitsin 6) ja ilmoita heille tunnustuksesta.

2) Kerro 7 asiaa itsestäsi.

3) Kiitä tunnustuksen antajaa ja lisää tunnustuksen kuva blogipostaukseesi.

 

Annan tunnustuksen eteenpäin seuraaville bloggareille

Seuraan säännöllisesti kahta palstaa. Ensimmäinen niistä on Tommi K:n Isyyspakkaus täällä Lilyssä ja toinen Jennin Pupulandia. Isyyspakkauksessa kiehtoo paitsi loistava kerronta, myös mielenkiintoiset aiheet, kaunis kuvitus ja tietysti se ihana, ihan uusi ihminen.

Pupulandia on loistava tietopankki Helsingissä asuvalle, muodista ja kaikesta kauneudesta ja niihin liittyvistä tapahtumista kiinnostuneelle ihmiselle.

Kalastajan vaimo -blogin tyyli on hyvin kaukana omastani, mutta juuri se tyyli, johon voisin kapsahtaa, jos minimalismia ei olisi keksitty.

Likainen parketti -palstan esittelemä sisustustyyli on juuri minun makuuni iskevä. Netta-Natalian somistustaidot ovat myös vertaansa vailla!

Elämä on ihanaa -blogin kirjoittaja Hanna on aivan ihana ihminen. Älykäs, räväkkä, hauska, empaattinen, elämäniloinen ja kaunis sekä sisältä että ulkoa. Tämä nainen osaa ja uskaltaa elää täysillä! Tämä välittyy myös hänen blogistaan.

Kahden suora on jotenkin megasympaattinen palsta. Ja Lauran sisustusvaisto on myös ihan pettämätön!

 

7 asiaa minusta

1. Rakastan kaikenlaisia sähkölaitteita ja gadgeteja. Ei, en sillä tavalla kuin joku on rakastunut Eiffel-torniin vaan sellaisella vähän nörttimäisellä tavalla. Tämä kiintymys ei rajoitu tietokoneisiin: eilen esimerkiksi virittelin kunnon johtoviidakon ja sain vihdoin stereoni toimimaan television ja tietokoneeni kanssa uudessakin asunnossa (jossa siis olen asunut jo VUODEN…) ja olin niin innoissani! Jostain syystä myös vanhat formaatit eli LP:t ja C-kasetit ovat jotenkin ihania. Ja myöskin kaikki sitä vanhemmat musiikintallennus- ja soittolaitteet. Tämä sanottuna päästäänkin siihen, että…

2. …olen nörtti. Ja ylpeä siitä! Tai no mitä muutakaan vaihtoehtoa tässä nyt on, kun suurin osa tähän astisesta työurasta sekä opinnot ovat it-alalta :).

3. Minua kiusattiin koulussa ala- ja yläasteella 8 vuotta, kunnes osoittauduin aikuisten maailmassa suoraan sanottuna menestyksekkäämmäksi, lahjakkaammaksi ja kauniimmaksi kuin kiusaajani. Ja tässä ei nyt ole tarkoitus kuulostaa itserakkaalta. Enää en suostu poljettavaksi enkä tosiaankaan aio sanoa, että se on jotenkin kiusaajien ansiota. He eivät minun silmissäni ansioituneet yhtään mihinkään muuhun kuin itsensä naurunalaiseksi saattamiseen. Kiusaamisen syy oli mikä milloinkin, suurin ongelma tuntui olevan koulumenestykseni. Tänään voin sanoa noille kiusaajille ihan vilpittömästi, että HAHA suckers, look who’s laughing now! Samalle tasolle heidän kanssaan en aio edelleenkään alentua enkä siihen varmaan kykenisikään. Älkää ihmiset uskoko ilkeitä luusereita, jotka yrittävät estää teitä kehittymästä ja olemasta oma itsenne!

4. Minusta on hauska tehdä asioita, joissa naiset eivät yleensä menesty. Esimerkiksi asentaa suihkuseinä (postaus tulossa), kiinnittää sälekaihtimet, tehdä huonekaluja (thus muotoilijaksi) tai porailla iskuporakoneella kylpyhuoneen seinään. Rakastan näppäryys-itsenäisyyttäni! Vielä kun saisi niin paljon voimia, että voisi tehdä raskaampiakin remppahommia, ne joudun jättämään muille. Pinaattikaan ei tähän auta. Kummallista kyllä, osaan tarvittaessa myös heittäytyä blondiksi jos tarvitsen jossain jutussa apua. Mielelläni myös autan toisia samanlaisessa tilanteessa.

5. Kaikki käsillä tekeminen kiehtoo. Minusta ei ole mitään mahtavampaa kuin saada aikaan jotain konkreettista. Olen tehnyt mm. hopeakoruja, savitöitä, helmikoruja, ompelen ja laitan ripsienpidennyksiä kavereille. Seuraavaksi tahdon opetella tekemään kynsiä.

6. Innostun helposti ja unohdan innostukseni yhtä helposti. Tähän piirteeseen kuuluu myös innostus haalia uuteen harrastukseen liittyvää rekvisiittaa, jota sitten löytyy nurkista, katolta ja pihalta. No, oikeasti pihaa ei nyt tällä erää ole, mutta siellä sitä olisi, jos minulla sellainen olisi.

7. En osaa lyhentää ja kirjoitan mielelläni lakitekstin omaisia, ylipitkiä lauseita, joissa on kolme pilkkua eikä päätä eikä häntää ja sen lisäksi aloitan mielelläni lauseet sivulauseella tai kääntelen sanajärjestystä ja leikin sanojen merkityksillä. Koska välillä on normimeiningillä vaikea saada ulos se kaikki, mitä täälllä pääkopassa pyörii. 🙂 Lisäksi sana ihana on mielestäni, arvasit oikein, ihana!

Bonus 8: Rakastan turistien ohjaamista oikeaan osoitteeseen. Siitä tulee aina tosi hyvä mieli 🙂

puheenaiheet hopsoa
Kommentit (2)
  1. Heh, joskus lahjakkuutta on tunnistaa hienot ihmiset 🙂

  2. No voi sua <3 Itse olet multilahjakas 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *