Le pig-nique

Olin kävelyllä tutussa puistossa, jossa edellisenä iltana oli ollut muutama seurue nauttimassa aurinkoisesta piknikistä. Seuraavana aamuna näky oli tämä. 

IMG_0313.JPG

Koira juoksi käyttämättömien muovisten ruokailuvälineiden muodostaman kasan läpi, onneksi ei saanut muovipiikkiä tassuunsa. Maassa oli myös ruuanjämiä ja kaikkea mahdollista ruokailuun liittyvää kertakäyttötöhnää ja ruuanjätteitä (joita sitten yksi ehti rouskutella ennen kuin ehdin tajuta, että syö jotain, tosi kiva). Grilli löytyi vähän kauempaa. Roskat oli osittain jätetty retkipaikalle, osittain siivottu muovipusseihin, jotka oli jätetty roskiksen viereen lokkien revittäväksi. Ja mikä surullisinta, roskis oli 7 metrin päässä piknik-paikasta, iso roskalava 35 metrin päässä.

Oikeasti. Haastan sinut pitämään ympäristöstäsi huolta, vaikka vain keräämällä yhden roskan päivässä, mutta varsinkin pitämällä huolta, ettei oman retken jälkeen puisto näytä koskaan tältä. Minä lupaan sen omalta osaltani vaikka joutuisin siivoamaan kavereideni jälkiä.

IMG_0309.JPG

Ps. blogikin näyttää vihdoin oikealta. Muille, jotka kamppailevat myös puuttuvien bannereiden ja sivukuvien kanssa: laittakaa ne itse paikoilleen, niin ei tarvitse odotella. Onneksi löysin bannerin koneeltani, tosin alkuperäinen, järkevämmän kokoinen banneri on mennyttä kauraa. Menköön nyt sitten tuolla toistaiseksi.

Kommentit (2)
  1. Heissan,

    Kiva että olet palannut taas linjoille. Tämä Lilyn tavutus on vaan aikasta tylsä, tekee tekstistä hiukan hankalan lukuista…

    1. Kiitos kun käyt lukemassa! Ajattelin odottaa, että blogi palaa automaagisesti nätiksi, mutta kun mitään ei alkanut tapahtumaan niin kypsähdin ja säädin sen kuntoon iltapuhteeksi. Nyt pystyy taas katsomaan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *