Salama duunissa

Jätkällä on ollut rankka duuniputki viimeisen parin viikon aikana. Kysyin ennen koiran toimistolle ottamista luvan pomoltani sekä tietysti huonetovereiden mielipiteet. Kun kaikki näyttivät vihreää valoa, uskalsin tuoda haukun mukanani. Hyvin on mennyt!

Osa 1: kokous.

wp_000218.jpg

Tällä viikolla jo kaksi päivää toimistokoirana, viime viikolla saman verran. Täytyy kyllä hattua nostaa kesäduunipaikalle, että voin sinne karvatassua silloin tällöin ottaa mukaan. Töissäkin viihtyy pidempään, kun ei tarvitse juosta kotiin toista ulkoiluttamaan!

Osa kaksi: maileihin vastaamista.

wp_000205.jpg

Edellisessä IT-duunipaikassani ehdotin, että josko yhteen työhuoneista voisi silloin tällöin tuoda jonkun karvatassun. Senkin takia, että tutkitusti koira lisää hyvinvointia työpaikalla, lievittää stressiä ja antaa positiivisia elämyksiä ihmisille. Mutta ei se käynyt ollenkaan. Silloin tajusin, että tämä ei ole minun paikkani. Että asiaa ei edes voinut harkita.

wp_000222.jpg

Uudessa duunissa Jätkä otti kyllä tosi rennosti. Toisessa kokouksessa nukahti niin syvästi, että näki juoksu-unia. Jalat vaan sätkyivät huoneen nurkassa ja kokoustajia nauratti. Kaveri oli tosi kiltisti joka kerta kun officelle hänet vein. Haukahti vain kerran ja sekin johtui ovikellon äänestä. Koska kyllähän nyt vieraat pitää toivottaa tervetulleeksi! En edes muista, kuinka monta rapsuttajaa työhuoneessamme on käynyt. Kaikilla on jotain kivaa sanottavaa ja Salama on tykännyt jokaisesta. 

Kommentit (2)
  1. Ja toimistot, joihin ne voi viedä 🙂

  2. Toimistokoirat on parhaita 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *