Se vanha nappihuijaus

Etsin pitkään itselleni kesäksi toimistokelposta villatakkia. Mustaa mieluiten.

img_2278.jpg

 

Uudelleennapitettu villatakki.

Boutique Lillystä löysin ihan kivan Repeatin puuvillavillatakin, mutta se maksoi melkein sata euroa. Vähän liikaa mielestäni puuvillaisesta villatakista, joka oli megabasic. Joten H&M:lle mars. Sieltä löytyikin jostain sekarekistä sitten kivasti Chanel-henkinen, valkokanttauksinen täyspuuvillatakki, mutta *yög* se oli pilattu kamalilla kultaisilla halpisnapeilla, joista yksi oli vielä karkuteilläkin. Takki oli viimeinen lajiaan ja hinta sen mukainen, lähti mukaani alle 20 eurolla. KOSKA tiedän helpon tavan uudistaa tämän muuten kelpo takin. Uudet napit!!

img_2276.jpg

Ja koska en jaksanut alkaa säätämään Nappitalon aukioloaikojen kanssa, menin töiden jälkeen Stockan käsityöosastolle. Siellä on laaja valikoima perusnappeja. Löysin hyllystä helmiäisnapit, jotka on reunustettu mustalla. Ne oli kuin tehty uuteen villatakkiini! Sitten vaan neula ja lanka käteen, kova yritys olla piikittämättä itseään ja muutaman minuutin (okei, tunnin) päästä lopputulos on tämä:

img_2277.jpg

Aika kiva!

Ja nuo vanhat napit nyt sitten jäivät virattomiksi. Pistetään talteen. En kyllä tiedä mitä varten. Ehkä niihin voisi liimata jotain, vaikka rintakorumielessä ja peittää siten tuon kullan sävyn. Hmm, pitää pistää hautumaan..

img_2282.jpg

Kommentit (4)
  1. Paulina, hyvä idea! Jotkuthan ihan keräilevät vanhoja nappeja ja tuollaisia vaatteiden osia, jotka eivät kulu käytössä miksikään. Kirpparit on niin aarreaittoja!

  2. Kannattaa myös katsella esim. kirppareilta kivoja nappeja sisältäviä vaatteita. Siskoni löysi kulahtaneen paidan, jossa oli 9 hänen etsimää merimiesnappia ja hintana oli vain 1 euro. Ei siis tullut kalliiksi jakun uudistaminen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *