Miten saada nopeasti rahaa

Kesälomakausi rullaa kuumimmillaan ja talven aikana ladattuja ”sitten lomalla teen sitä ja tätä” suunnitelmia olisi kiva alkaa toteuttamaan.

Moni tekeminen maksaa ja budjetti voi olla tiukilla, kun siihen loman alun reissuunkin tuli käytettyä aika paljon rahaa. Miten saada rahaa?
Kokosin kymmenen parasta vinkkiäni miten saat nopeasti vähän extraa lomakassaan.

1)      Tee inventaario varastoon ja vaatekaappiin ja myy nettikirppiksellä turhat tavarat. Rahat saat Mobilepaylla kätevästi suoraan tilille. Laita kaikki myyntiin yhtenä päivänä ja sovi tavaran noutamiset mahdollisimman lyhyelle aikavälille, niin sinun ei tarvitse jatkuvasti päivystää kotona.

2)      Palauta pullot, pelaa kolikoilla rahapelikoneautomaattilla peukut ja varpaat pystyssä ja toivo päävoittoa.

3)      Ryhdy katusoittajaksi. Heittäydy kaverisi kanssa huumorimielelle ja esitä muutama kappale soittaen/laulaen kotipaikkasi keskustassa. Jos tuotto jää laihaksi niin saat ainakin viettää todella ikimuistoisen kesäpäivän ystäväsi kanssa.

4)      Kerjää. Tee jokin naseva kyltti ja mene istumaan se kädessä keskustan vilkkaimmalle paikalle. Aseta viehättävä kolikkokippo eteesi ja hymyile valloittavinta hymyäsi.

5)      Myy kasvomaalauksia eurolla. Ota pari jakkaraa mukaasi ja mene leikkipuiston lähelle tekemään kasvomaalauksia.

6)      Myy kädentaitojasi. Polkupyöränkorjausta, ikkunanpesua, mattojenpesua, leivonnaisia. Oman alueesi nettikirppikset on oiva kanava mainostaa.

7)      Vuokraa kotisi lomareissusi ajaksi tai vuokraa turisteille ylimääräistä huonetta asunnossasi. Pikku lisähinnasta valmis aamupala.

8)      Lämmitä pihasauna ja myy siihen privaatti saunavuoroja ja yleisiä saunavuoroja.

9)      Pidä uimakoulua lähirannalla.

10)   Ulkoiluta koiria. Jaa lähialueesi postilaatikkoihin ilmoituksia jossa yhteystietosi.

Ideoita on vaikka kuinka paljon, kun vain hyppää ”onks noloo” esteiden yli ja heittäytyy huumorimielelle. Pilkettä silmäkulmaan ja vähän hulluttelemaan.
Annan ihan varmasti rahaa jokaiselle teistä jonka näen esiintymässä kadunvarressa. Itseasiassa lupaan, että tänä kesänä annan jokaiselle katusoittajalle rahaa. Täytyykin käydä nostamassa käteistä.
Jos postiluukustani putoaa koiran ulkoilutustarjous niin lupaan ostaa palveluasi.
Oletpa nuori tai vanha ei rahan hankkimisen tarvitse olla kovin vakavamielistä. Mitä jos tekisitkin sitä mistä tykkäät ihan valtavasti ja määrittelisit sille hinnan.
Paljon on myös lomanviettotapoja jotka ei maksa mitään, niiden löytämiseenkin riittää, kun annat mielikuvituksen vähän laukata. Unohda se, että olet vakavasti otettava aikuinen ja anna palaa. Elämä on hauskempaa, kun vähän relaa.
Ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle!

Voit seurata minua instassa @hejcki

tyo-ja-raha vastuullisuus raha uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (2)
  1. Vilhelmiina H.
    3.7.2019, 13:27

    No aivan loistavia vinkkejä! Ei mun mielestä noloja ollenkaan 🙂

    1. Kiitos!
      Vähän pilkettä silmäkulmaan niin samalla on hauskaa tekemistä. 😁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *