It’s finally here!

Nimittäin kesä! Toukokuun viimeistä päivää viedään ja meitä on kyllä melkein vapusta lähtien hellitty upeilla  kesäilmoilla. Kyllä se vain kuulkaas niin on, että ilmastolla on vaikutus hyvinvointiin. Omalla kohdallani henkisen hyvinvoinnin lisäksi myös fyysiseen, koska olen selkeästi motivoituneempi urheilemaan silloin, kun saan tehdä sitä ulkona, ja toisaalta salillekin on kivempi lähteä kauniissa säässä. Valoisuus taas tekee sen, että puhtia riittää aamukuudesta myöhään iltaan. Talvella kun tuntuu, ettei energiaa ole nimeksikään…

FullSizeRender.jpg

Myös hääkutsut on viimein lähetetty 🙂 Olen tehnyt myös kahden ihanan ystävän avustuksella paikkakortit, jonka jälkeen totesinkin, että askartelut taitavat riittää minun osalta. Ei sillä, ihan hyväthän niistä tuli, mutta niiden tekeminen oli kyllä melko aikaa vievää ja tylsää puuhaa. Onneksi muut paperiset asiat tulevat suoraan painotalosta… 🙂 Koristeluiden osalta ”tee se itse”-asiat rajottuvat lähinnä tuikkukippoihin ja maljakoihin, joten uskon selviäni vielä niistä. Tai no, pitäähän sitä vielä hääkyltit maalata ja pöytäkartta tuhertaa johonkin. Mutta tuntuu kuitenkin, että asiat ovat ihan hyvällä mallilla.

IMG_2637.JPG

Tämän viikon lauantaina olemme menossa maistamaan suunnittelemamme häämenun Sinneen, joka siis isännöi häitämme ruokien osalta. Myös kakun maistelua on luvassa ensi viikolla Ph7:ssa. Kakun tarjoajaa emme ole vielä päättäneet, mutta tuolta kuitenkin aloitamme maistelumatkamme.

Muuta akuuttiia tehtävää seuraaville viikoille on hääpuvun vienti liikeeseen, sen sovitus ja ompeluista sopiminen. Myös sormuskaupoille lähdetään kesäkuussa eli luvassa on paljon kivoja juttuja ja pikkuhiljaa alkaa tuntumaan siltä, että häät ovat jo ovella. Ihanaa, että ennen sitä on kuitenkin koko pitkä Suomen kesä vielä edessä!

IMG_2645.JPG

Ps. kuvat ovat toukokuun alkupuolelta, kun kesä vasta heräili henkiin 🙂

-S

 

suhteet oma-elama mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *