Sarjassaan ensimmäinen…

Tässä se nyt on blogi, ihka ensimmäinen, eli sarjassaan ensimmäinen. Kovin kaksinainen kirjoittaja en myönnä olevani, mutta kaikkia osa-alueita voi kehittää, mikäli on asian suhteen myönteisellä mielellä. Ja jos ei jostain asiasta ole kokemusta, niin jonkin ajan kuluttua voi olla vaikka minkälainen mestari.

Tänään on ollut ihan mielenkiintoinen päivä. Päästiin koulussa pitkästä aikaa tositoimiin, sahattiin puupalikkaan koloja, jotka myöhemmin täytetään, tämä on siis harjoitus. Puupalikan sahaaminen ei kuulosta kovin mielenkiintoiselta, mutta harjoittelu kannattaa. Aiheena restaurointi. Restaurointi aiheena on mielenkiintoinen ja vanhojen esineiden, huonekalujen ja rakennusten historia huokuu tarinoita. Toisilla on enemmän tarinoita kerrottavana, kuin toisilla.  

Onneksi kädentaitajia löytyy suvusta jo useasta haarasta, joten sormi ei tässä alassa pääse suuhun missään vaiheessa, tai vaikka menisikin niin uskon selviytyväni ja miksi ei selviytyisi. Epävarmat asiat voi aina tarkistaa joltain kokeneemmalta tai etsiä opus josta saa apua kinkkisissä tilanteissa.

Blogin kirjoittamista olen miettinyt jo aiempina vuosina, mutta nyt tuntui jollakinlailla erilaiselta. Asiat olivat muhineet ilmeisesti tarpeeksi.

Blogiin tulen varmasti kirjoittamaan muun muassa restauroinnista, verhoilusta, luonnosta ja mistä milloinkin.

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan opiskelu diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *