Ilon kipinöitä?

talvimaisema.jpg

 

Kaamosajan iskettyä täysillä on elämäni koostunut pääasiassa teenjuonnista, nyhjäämisestä, neulomisesta ja True Bloodin tuijottamisesta. No okei, vähän ehkä nihilismistäkin, mutta laitan sen pimeyden piikkiin. Pimeä luonto, pimeä mieli.

Ärsyttää suunnattomasti, kuinka True Bloodissa lausutaan ”Sookie”. Ärsyttää siinä moni muukin asia, mutta päätin ottaa sarjan jokatapauksessa katseluun nyt, kun kaipasin jotakin, mitä en ole aiemmin katsonut, mikä ei ole sisällöltään vakavaa tai pääty noin kahdeksan jakson tai viimeistään kahden tuotantokauden jälkeen. Poikaystävä kutsuu True Bloodia väkivaltaiseksi raiskaussarjaksi. Me emme siis katso sitä yhdessä, vaan saan toljottaa verisiä vampyyritarinoita ihan vaan omassa seurassani. Poikaystävällä on ehkä joissain asioissa parempi maku kuin minulla. Tiedä häntä. 

Yhtenä aamuna katseltiin Konmari-sarjaa Netflixistä. En ole lukenut kirjaa tai perehtynyt ilmiöön sen kummemmin, tosin lähestulkoon jokainen naisten kansoittama media on toitottanut Konmarin ilosanomaa nyt jo niin pitkään ja niin antaumuksella, että ajatus alkaa olla melko peruskauraa. Lähinnä mekin siis keskityimme naureskelemaan ”does this spark joy in you” -jutuille japanilaisittain lausuttuina. 

Parasta oli kuitenkin kohta, jossa Marie vertaa vaatekappaleen kirvoittamaa iloa koiranpennun aiheuttamaan iloon. Ratkesimme nauramaan, sillä meillä ei olisi mitään, ei vaatteita eikä tavaran tavaraa, mikäli niiden tulisi aiheuttaa samanlaista vilpitöntä iloa kuin pieni koiranpentu. Jotkut meistä vaan on rakennettu erilailla. Heh. Tuolla me sitten kirmailisimme ilman rihman kiertämää koiranpentumme kanssa kylmässä pakkasilmassa kipinöiden iloa ja kylväen Konmarin sanomaa kuin viimeistä päivää.

Tuotantoyhtiön tulisi ehkä lisätä ohjelmaan jonkinlainen parental discretion advised tai kokeile vain lääkärin valvonnassa -merkintä.

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *