Johnny and I

 

 

received_10209972744142204.jpeg

Kun mä näin Johnnyn ensimmäistä kertaa….no tiedättehän te… se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kuulostaa hieman naivilta, mutta kyllä niin se meni.Yhdessä alettiin olemaan kun oltiin 17 kesäisiä ja useampi vuosi yhdessä pörrättiin. Siinä tuli sitten eri paikkakunnille muuttoja ja sen sellaista ja varmaan me oltiin niin nuoria silloin että ajauduttiin eri teille.

Elettiin omia elämiämme vuosia. Mua kaihersi aina jokin, jotain siis selkeästi puuttui mun elämästä vaikka päällisin puolin kaikki olikin ihan hyvin. No sitten yks kaks ihan sattumalta me tavattiin taas ja silloin mä tajusin sen….se mitä multa puuttui oli Johnny.

Siitä se sitten taas lähti ja nyt elellään mukavasti saman katon alla. Me rakastetaan matkustamista ja varsinkin Vietnam on lähellä molempien sydäntä. Lämpö, ihmiset ja ruoka (syvä huokaus) on siellä parasta ja tietysti maisemat. Tossa keväällä aloiteltiin kesää etuajassa eli matkustettiin Vietnamiin ja pyörähdettiin samalla reissulla Singaporessa, sinne on myös pakko matkustaa uudestaan oikein ajan kanssa. Tulen kertomaan teille lähiaikoina enemmän meidän reissusta. Suunnitteilla on jo uutta reissua talveksi, mutta kohteen paljastan myöhemmin.

Yleensä ihmiset jopa suhteessa ollessaan kasvavat erilleen, meille tapahtui päinvastoin. Me vaalitaan terveellisiä elämäntapoja, syödään hyvin ja treenataan. Töiden lisäksi heilutaan salilla ja siitä on alkanut muodostua toinen koti, sen verran paljon siellä vietetään aikaa. Meille molemmille koti on tärkeä paikka ja sitä me puunataan ja sisustetaan yhdessä…. Koti on siellä missä sydän on <3

P.s. Kuva ovat meidän viimeisimmältä reissulta….ah…lämpö iholla ja tuuli tukassa 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *