La keskiviikko

Kävin tänään pienen shoppailukierroksen (paino sanalla pienen, sillä satuin ajoittamaan tämän aktiviteetin juurikin sille maagiselle klo 15-18 väliselle ajalle, jota myös siestaksi kutsutaan) extempore pedikyyrissä, ja siinä istuskellessa välttelin tylsyyttä selailemalla suurtakin hupia aiheuttanutta kirjaa nimeltään suomi-espanja-suomi sanakirja. Päivääkään espanjaa opiskelleena päättelin sanakirjan perusteella kieliopiksi sen, että ainesanat jaetaan korvatuntumalla maskuliineihin (el) ja feminiineihin (la). Vai voiko muka olla sattumaa, että mm. jalkahiki (el sudor de pies), jeeppi ja pyromaani ovat suvultaan maskuliineja ja jalkahoito sekä jankutus feminiinejä. Minun mielestäni ei. 

994791_10151653402163498_545776403_n.jpg

 

Tässä esittelyssä housut kokoa S. Sanoisin, että kokoa S keijumaailmassa.

 

Rankan aamupäivän jälkeen, joka sisälsi 35 minuuttia helvetin esikartanossa aka Cyclo-tunnilla, lounaan, datailua ja päiväunet (koska siesta), raahasin itseni vähän tutkiskelemaan ympäristöä ja ympäristöllä tarkoitan tässä yhteydessä paria vaatekauppaa, joiden ohi oon nyt kulkenut joka päivä. Aikamoista värien ja paljettien ilotulitustahan se oli, mutta jotain ostettavaakin löytyi. Sovittelin muutamia shortseja, ja huomasin sovituskopissani muuttuneeni viikon sisällä kokoon XL. Pitää ilmeisesti varata kaksi paikkaa paluulennolle.

 

1009878_10151653408413498_1351570767_n.jpg

Näin käy kun saapuu kaupoille väärään aikaan. Onneksi ei ollut tarvetta esimerkiksi hiusvärille. 

Aloitin ruokatyrannisoinnin tänään tekemällä ristiretken ruokakauppaan. Muutamaan kertaan kiittelin korkeampia voimia siitä, että mun itsekuri ei riitä mihinkään ääritiukkaan fitnessdieettiin, sillä näiden ruokakauppojen antimilla sellasta ei todellakaan toteutettaisi. Iloa aiheutti se, että sain hedelmäkaupan myyjämieheltä kaupan päälliseksi pussillisen kirsikoita (gracias muchos vaan), ja nuoremmalle tytölle väsäsin jäätelövälipalan sijaan oikein ”deliciousin” jogurtti-mansikka-banaani-kookoshiutale -kulhon. Osui ja upposi. Kaisu 6 – Jäätelö 0.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *