Lievästi ylipainoinen

Tiivistyvää jännitystä on aistittavissa. Jätin kämpän Tampereella kesähoitoon kaksi viikkoa sitten, ja siitä asti saanut fiilistellä Madridiin lähtemistä. Huomenna illalla nousee kone kohti Espanjaa, ja siellä vietän kaksi seuraavaa kuukautta espanjalaisperheen au pairina. Madridissa mua siis odottaa A, 9v. ja P, 10v, sekä heidän vanhempansa. Koko homma lähti liikkeelle aika randomisti, koska tarkoitus oli uurastaa kesä rakennustyömaalla opintoihin pakollisena kuuluvaa rakennustyömaaharjoittelua suorittaen. Ennenkin on tullut todistetuksi että pystytään ystäväni Kaisun kanssa melko yllättäviin ja spontaaneihin tekoihin, ja niinhän siinä tälläkin kertaa kävi.

Pakkaaminen oli hirveen vaikeeta. Onneksi ei tarvitse varautua useampaan vuodenaikaan, kuumaan (!!!) kesään vain. Matkalaukku on täynnä bikinejä, sortseja ja kesämekkoja, ja silti sain painon ihan rajan tuntumaan. Yritin kovasti saada laukun pysymään 20kg alapuolella että jäis 3 kg tilaa mukaan tarttuville asioille, mutta niiden kohtalo jää nyt sitten paluulennon pakkailujen ongelmaksi… 

484778_10201318615354470_1949387958_n_1.jpg

Oon niin innoissani! Mummu on kauhuissaan ja äiti ja iskä ehkä vähän pyörittelee silmiään, mutta mulla on vahva fiilis että saattaa olla edessä ehkä paras kesä ikinä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *