Kesäkuu ja kohti uusia haasteita

Kirjotan pitkästä aikaa tänne blogin puolelle. Toukokuu onkin mennyt videoiden teossa, mistä tykkäsin kyllä erittäin kovaa. Ehkä mä jatkan enemmän sittenkin videoiden tekemistä. Mutta nyt kirjootellaha. Eli, toukokuun haasteena oli viedä reenit pihalle ja ai että ku säätki suosi meitä tekemään niin. Kävithän sä treenaamassa pihalla? Ja kai jatkat sitä myös koko kesän? Mä ainakin meinaan. 

Nyt ollaan taas siinä pisteessä, kun aletaan hirveesti mainostamaan kesäkuntoon- kamppanijoita ja mitä nopeempia dieettejä. Mutta jos sä oot lukenu mun blogia vuoden alusta asti, sä oot joka kuukausi tehnyt pieniä tekoja ja valintoja jo sitä terveellisempää elämää ja koko loppuelämän kestävää kesäkuntoa kohti! Hyvä sä! Mutta jos et, niin mieti kuitenkin hetki, ennenkuin lähdet haastamaan kroppaasi pikadieeteillä, onko se sen arvoista? Ja ennenkaikkea, onko se pysyvää?

Kesällä vedetään vähä vapaalle ja nautitaan lomista ja vapaa-ajasta. Syödään hyvin, grillataan ja herkutellaan. Eikä siinä oo mitään väärää. Niin mäkin aijon tehdä! Mutta kuitenkin, ajattelin kesäkuussa keskittyä siihen, miten voisin herkutella hieman terveellisemmin. Ootko sä messissä? Ajattelin, että julkaisen joka viikko yhden herkullisen, mutta terveellisemmän jälkiruoka reseptin. En oo mikään kokkikolmonen saatika reseptien laatija, joten tässä on haastetta mullekkin!:D

Joten ensi viikolla luvassa ainakin yksi resepti blogin puolella, palaillaan<3 Ja oikein ihanaa alkavaa kesäkuuta!

IMG_20180528_150627_341.jpg

 

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *