Kuulumisia

Hei! Viime blogitekstistä onkin jo aikaa. Aattelin pölyn hieman laskeutua ja olla miettimättä tätä blogia hetken. No tässä nyt taas ollaan kuulumisten kanssa. Tän breikin aikana ollaa muutettu toiseen kaupunkiin ja tutustuttu uusiin maisemiin. Käytiin myös osallistumassa tall ship race tapahtumaan joka pidettiin turussa tänä vuonna. En ole ikinä ennen käynyt tapahtumassa ja laivat oli upeita! Isoja ja äänekkäitä! Olisi niin kiva tietää lisää niistä ihmisistä miten ne pääty noihin laivoihin ja mitä muuta ne tekee ja vaikka mitä kysymyksiä jäi mieleen!

kuvia6.jpg

kuvia8.JPG

kuvia10.JPG

kuvia12.JPG

kuvia5.JPG

Tulossa on varmaan vähän myöhemmin kuvia uudesta kodistamme. Vielä on aukkoja täyteltävänä, kuten esimerkiksi nojatuoli ja lipasto. Niin huikee fiilis ollut kun on saanut alla olevassa kuvassakin olevan taulun takaisin seinälle. Viimeksi se oli seinällä ku asuin kotona vielä. Tavaroita on saatu esille laatikoista! Niin kivaa kun on tilaa! 

 

kuvia2.jpg

kuvia11.JPG

Meidän neitikin on viihtynyt hyvin uudessa kodissa ja kaupungissa. Raukka pelkää kävellä rapussa, vaikka ollaan aina asuttu korkeella kerrostaloissa. Luulen että neiti on katsellut portaiden välistä alas ja saanu pelon! Siksi varmaa meneeki tiukasti seiniäpitkin hissiin. Nykyisellä asuinalueella näkee kyllä koiria ,mutta ei niin paljoo kuin edellisessä paikassa, mikä on ihan kiva, että saa välillä käveltyä rauhassa reitit läpi. Elämme jännittäviä aikoja ja tällä hetkellä mulla ei oo tietookaan missä oon syksyllä ja se on ihan kiva tunne. Vaikka mullakaan ei napannut koulupaikka niin suunnitelmia on kumminkin! ( Saa ilmottautua jos on kanssa tovereita ketä ei lykästänyt koulupaikka)

-Minna

 

suhteet oma-elama suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *