Balettimatka Tallinnaan

image.jpg

Viime perjantaina lähdin tyttöporukalla Tallinnaan katsomaan Joutsenlampea. Ihana ystäväni oli tulostanut meille kaikille aikataulun retkemme ohjelmasta, joten olin itse onnekas saadessani keskittyä lähinnä minilomasta nauttimiseen. En ollut muutamaan vuoteen käynyt Tallinnassa, mutta edellisten kertojeni perusteella osasin odottaa ainakin hyvää ja edullista ruokaa. 

Yövyimme Vanhankaupungin söpössä My City Hotellissa, josta oli taktisesti vain viiden minutin kävelymatka ooperatalolle. Baletti oli kaunis ja Tsaikovski soi päässäni vielä monta tuntia joutsenten jo kadottua esiripun taakse. Ooperan jälkeen kävimme syömässä Frankissa (erityismaininta mainioille drinkeille ja ranskalaisille) ja vielä yhdellä kodikkaassa Must Puudelissa. 

Seuraavana päivänä kävelimme Vanhassakaupungissa ja Kalamajassa. Ilma oli kostea ja sateinen, mutta onneksi ei juuri tuullut. Matkalta löytyi e-vitamiinipitoinen kasvoöljy ja musta pellavakaitaliina keittiön pöytää varten. Kahvittelimme ihanassa Fhoonessa ja ennen satamaan menoa kävimme syömässä ihanassa vegaaniravintola V:ssa.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

suhteet oma-elama matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *