Ei talvesta täysin selvänä selviä

Siksi tilaan netistä (kauppoihinhan minä en mene!) kasan valkosia lakanoita ja rakennan itselleni glögillä ja teellä tahrattavan hullujenhuoneen omaan kotiini jonne talvikaudeksi joka päivä klo 16-08 linnoittaudun. Siellä sitten lasken lampaita joita näen leijailevan huoneen ilmatilassa muffinssien ja nakkien seassa ja koitan napata niitä näpeilläni kiinni ja laulan leevi and the leavingsin talvea kesämökillä ja olen onnellisen tietämätön ulkona vilkkuvista liikennevaloista, peräjälkeen vaihtuvista pyhäpäivistä ja ihmisistä joilla on energiaa.

(kiitsi palstanpitäjä jenna-k nasevasta otsikosta)

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Kuulostaa suunnitelmalta - ja eipä kestä!

Minäkin pidän muuten leipäjuustosta.

mikihara

Täytyykin testata toimiiko glögin kanssa... Kiitos inspiraationlähteydestä.  :)

Aikuinen ystävä (Ei varmistettu)

Sounds like a plan... Itse päätin käyttää energiani hankkiutumalla kaikesta turhasta eroon. Ensimmäisenä lähtevät vanhat kirjahyllyt. Sitten pitää (sydän verta vuotaen) panna pokkareita jakoon. Onneksi työpaikalla on sitä varten kierrätyslaatikko.

Vielä kun saisi pienemmän asunnon ja 4-päiväisen työviikon niin ehkä näistä talvistakin selviäis keskittymällä "olennaiseen". Tiedät kyllä mihin.

Kun sieltä peittojen välistä heräät talviuniltasi, niin suuntaapa tänne pääkaupungin riemuihin. Patja on pehmeä ja oma huonekin löytyy. Niin ja viiniä, jota ei sovi unohtaa.

Vuosi elämästäni

Kommentoi