Hotelli Helka

Helkahan oli muuttunut marttaliittolaisesta rupukulmauksesta somaksi boutiquehotelliksi! Mitäh! Paikka oli tosi viihtyisä tuollaiseen kolmen yön budjettiviipymiseen ja juhannuslaiseksi tukikohdaksi juuri sopivasti suomalainen ja kotoisa. Koivun rankoja, Artekia, J.Karjalaista, mainiota aamukahvia ja kiva alabaari. Lisäksi erittäin rauhallista nukkumista hiljaisessa sisäpihalle avautuvassa huoneessa, josta löytyi ylläriparveke ja yövaloina lepäävät Blockit. Suosittelen!

Ainoana pienenä miinuksena, ja tarkoitan hyvin pienenä, nimittäin toukan kokoisena, on mainittava vastauusitussa ja muuten tosi siistissä kylpyhuoneessa viihtyny sokeritoukka. Okei niitä oli kaksi. Olen itse asunut vanhoissa taloissa ja hankkinut aika reteän sokeritoukka-kammon, joten vaikka kylppäri oli muuten täysin mustavalkohalogeeni-hotellisiistipuhdas, se yksi pahainen viemäristä kivunnut kirous jätti juuri toukanmentävän raon lähes moitteettomalle hotellikokemukselle.

 

 

Kommentit

annemi

Kävin itse vähän aikaan sitten Helkassa tutustumassa työni puolesta ja yllätyin todella positiivisesti miten tyylikäs hotelli se on nykyään, rakastuin hotellihuoneisiin ja aamiaiseen :)

mikihara

Aamiainen oli joo hyvä! En oo koskaan pehmennyt hotelliaamiaisten kohtuuttomalla makeispuolella brassailemiseen joten Helkan ruokapainotteinen, oikeasti täyttäviin aineksiin satsaava linja upposi. Sämpylätkin oli päältä rapean sitkoisia ja sisältä pehmeitä, silleen kun kuuluu, ja vielä tummia. Ja toi kahvi! Siellä oli jopa kuumaa maitoa sen seuraksi! :) Helka on söpö.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisti kyllä voinu sanoa mistä tämä kyseinen hotelli löytyy, mutta googlehan sen kerto

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.