Kaiken minkä muistan, aika kutistaa

Muistatteko Ringo-puhelimen. Showviewn. MiniDiscin. WAPin. Miniluottokortit. Ask Jeeves? Kun Hennes avattiin Itäkeskukseen? Navinäppäimen? Kun HSL oli HKL, kuukausikortti paperinen ja siinä oli siniliila leima?

Irtsarit markka-aikaan, ennen grammahintaa.

Tennispalatsin kun se oli vielä autio. Vanhan linja-autoaseman kuopan Kampissa. Tavastian edessä olevan nurmikkopenkan missä istuttiin kesällä ja lakattiin kynsiä.

VIVA-kanavan. OMO-puhelimen. Filmnetin. Kukkuran. Pukevan. Salmiakkijauheen. Kotiintuloajat. Ekat tekstarit. Kirjastossa ja ostareilla hengailu. STOA. Pianotunnille raahautuminen. Kun Pepsi Max tuli Suomeen. Melody Maker ja NME. Blur, Oasis, Bluetones, Ash.

Kun Kaisaniemen metroasema avattiin. Tunnelin Levy. Oranssi. Jyrkin edessä notkuminen.  Skeittaavat pojat. Flanellipaidat ja ekat laiharit. Seventeenin tilaaminen Amerikasta. Lip Smackers. Kesätyöpaikka lehdenjakajana. Bravo-suklaabanaanijäätelö.

Kukaan muu ei ymmärtänyt paitsi paras kaveri ja lempibändin laulaja ja iholla tuoksui Seppälän halpa bodyspray.

kuva:favim

 

Kommentit

Anna Karhubear

Ihana, ihana teksti. Nyt tulvahti mieli täyteen muistoja!

mikihara

Niissä on niin mukavaa joskus lillua! Haikeaa, mutta mukavaa.

MariMaalla
Kivistössä

Oi, mitä asioita, mitä muistoja! Seventeen! Monta pikku asiaa, jotka on jääneet jonnekin muiston perukoille. Olin jo melkein unohtanut, että Ringon aikaan olin  lukionjälkeisellä välivuodella ja tein niiden näyttöjä 3-vuorotyössä kännykkävalmistajalla. Siinä oli aikuistumisen ja vapauden tunnetta kerrakseen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana postaus! Me hengailtiin usein siin tavastian edes ja odoteltiin dösää Millon kenenki kans.. Ja myöhemmin pussisiiderillä..perryä tietenkin! Ei vitsi miten noita ei muistakaan ellei jostain muistu mieleen.. Ihanaa kun muistutit! :)

mikihara

Kyllä! Noi pikkupalaset mielikuvia kumpusi munkin päähän nimenomaan sieltä ensimmäisten vapauden ja aikuistumisen ajoilta. Muistatteko sen lasipullossa myytävän 0,75 vahvan classic siiderin! Oi joi joi. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.