Kekäle. MIKSI?

Jyväskylän hienoimman, kalleimman merkkiliikkeen nimi on Kekäle. Niinkun Kekkilä, se lannoitefirma. Tai pökäle, se kakka. MIKSI? Miksi oi Veikko ja Maire Kekäle päätitte olla niin omanarvontuntoisia ettette voineet nimetä lastanne miksikään muuksi kuin omaksi sukunimeksenne, joka kuulostaa joko tulisilta hiililtä tai luotaantyöntävältä kikkareelta?

Tässä Veikko ja Maire esittelevät tuohivasua.

Vuonna 1982 hip ja cool Kekäle avattiin myös Kiteelle.

Tässä Tampereen ylpeys.

Seuraavan kerran kun menen Kekäleelle (Kekäleeseen? Kekäleesehen?) ostamaan sitä Selected Femmen nahkapuuskaa tai lahjakravattia Hugo Bossilta, otan Alkon pussin mukaan ja survon ostokseni siihen. Siinä brändissä on sentään vahvaa asiayhteyttä edustamaansa tuoteperheeseen. Arvostan. Ruotsalaisetkin aina hihittää suomalaisten rehdille Alkolle joka ei junttiudellaan kainostele, he kun joutuvat tyytymään kryptiseen Systemiin.

Jos niitä lapsia tosiaan joskus siunaantuisi, säästäisin ressut junior-liitteiltä ja kutsuisin vain reteesti Lapseksi tai Ihmiseksi. Ei kukaan tahdo olla Virtanen Virtanen tai Junior Jääskeläinen. Ja ei, rakkaalla lapsella ei ole monta nimeä. Vai oletteko koskaan kuulleet Alkoa kutsuttavan jollain lempinimellä?

kuvat: Kekäle, daa

Kommentit

piece of tease

hee he he he ee he he eh eh ee eeee ehhe he eheee.....  Poppiksella on kuitnkein 4 mineä. T: prinsessa consuela hammock banana mitne se nyt meni.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.